Bizim İnternet firmasından 2 gündür internet hizmeti alamıyoruz. Müşteri hizmetlerini düşürmek imkansız bir hal almış. Sırada bekleyen 40 kişi var diyor her seferinde. İnternetin teknik bir arızadan kaynaklı olduğu bant kaydıyla bizi mağdur etmeye devam ediyorlar, telefon kotalarımız bitti ve şu an internet hizmeti için fahiş paralar ödemek zorunda kalıyorum. İnternet kesintisine çözümle alakalı acil bir açıklama bekliyoruz. Bu kadar mağduriyetin karşılığında ek 3 gün süre hizmetin verilmesi gerekiyor. Gerçi hizmetin devam edip etmeyeceği konusunda da ümit verici hiç açıklama yok maalesef. Böyle bir hizmet anlayışı ve hizmet kalitesizliği olamaz. Tüketicinin hakkinin korunması için gerekli işlemlerin başlatılmasını rica ediyorum. İlgili firma. Hala hizmet. Veremiyor. Geriye dönük iptal ve fazladan ödediğim 1.5. Aylık ücretimin iadesini acil olarak talep ediyorum. Hala internet yok,8 ağustostan itibaren yatırdığım ve alamadığım hizmetin ve gelecek ay ki peşin ödediğim tutarın iadesini talep ediyorum.