Bittibitiyor.com.tr Trendyol'dan İphone 11 64 GB Aldım Ve Bozuk Ürünü Göndermişler
82.882görüntülemeBittiBitiyor ile görüştüğümde ürünün değişimini yapmıyorlar mecburen servise gönderip onarım yaptıracağım kesinlikle bu şirketten ürün almayın sosyal medya ve forumlar üzerinde de bu bilgiyi paylaşacağım iyi yorumlara güvenip aldığıma bin pişman ettiler.
14 Gün yasal olarak değişim yapmaları gerekirken kesinlikle değişim yapmıyorlar ve yasal işlemleri başlatacağım. Kesinlikle bu şirketten ürün almanızı önermiyorum sosyal medya, sözlüklerde ve forumlardada bu konuyu paylaşıyorum benim dilim yandı ve yeni satın alacak arkadaşların dili yanmasın.

Yetkili servis raporum mevcuttur ama servisten swap ürün veya tamir yaptırmak istemiyorum sonuçta sıfır telefon satın aldım neden tamir edilmiş veya swap ürün kullanayım o zaman gider daha ucuz ikinci el telefon alır onu kullanırdım. Hakkımı sonuna kadar savunacağım kapalı kutu değişim alana kadar elimden geldiğince her yerde bu durumu paylaşacağım Tüketici Hakem Heyeti ve CİMER'ede başvuru yaptım.
Ürünü Apple Yetkili Servis raporu ile iade etmeme rağmen iadeyi kabul etmediler. Benden telefonu servise verip tamir ettirtip kullanmamı istiyorlar. Kesinlikle bu firmadan alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum. Eski firmaları Sar Elektronik donanım haberde 100 lerce arkadaşı eski firma ile böyle mağdur edip firma adı değiştirmişler.

Sorunum çözülmüştür firmaya teşekkür ediyorum.
Trendyol üzerinden iPhone 11 64 GB aldım ve telefon açılmıyor bozuk ürünü göndermişler. Telefon numaralarını arıyorum sorunumu bildirmek için telefonlara cevap vermiyorlar. Böyle bir saçmalık olabilir mi şirketin yorumlarına güvenerek satın aldım ama aldığıma pişman oldum. Lütfen geri dönüş yapmanızı bekliyorum mümkünse değişim istiyorum