Bitkimo Yanlış Ürün Gelmiş!

Uğursan kozmetik deri tekstil gıda reklam ve iç dış ticaret ltd şirketinden bir ürün sipariş ettim yanlış ürün gelmiş ürünü değiştirecek muhatap bulamıyoruz. Telefonla aranmıştım şimdi ulaşamıyorum. Kameralı ampul istemiştim el feneri geldi geri dönüş bekliyorum.
Uğursan kozmetik deri tekstil gıda reklam ve iç dış ticaret limited şirketinden iç giyim için sipariş vermiştim ancak yanlış ürün gönderilmiş. Herhangi bir şekilde telefon numaralarına ulaşılamıyor. Gönderim yaptıkları kargo firması ile de görüştüm ancak firmaya ulaşmamı söylediler.
Uğursan kozmetik deri tekstil gıda reklam ve iç dış ticaret ltd şirketinden bir ürün sipariş ettim yanlış ürün gelmiş ürünü değiştirecek muhatap bulamıyoruz telefonla aranmıştım şimdi ulaşamıyorum.
Yanlış ürün gelmiş uğursan kozmetik deri tekstil gıda reklam ve iç dış ticaret ltd şirketinden aldığım ürün yanlış gelmiş muhatap bulamıyoruz telefon numarası yok ulasbilegimiz kimse yok bu nasıl firma ve PTT bu firmayla nasıl iş yapıyor ve nasıl reklam veriyorlar