Bitkimo Satış Görevli Davranışı

Musa 02 Ocak 21:15
Parasını verdiğim ürünü göndermemişler. İki adet söylediğim üründen bir adet gönderilmiş. Telefon numaralarına ulaşılamıyor. Doğru bir numara vermemişler daha doğrusu. Dikkat etmek lazım: kargoyu aldığınız zaman kontrol edin ve kargocuya zabıt tutturun, ben bundan sonra öyle yapacağım.
3 adet kod dediler bir adet siyah pantolon göndermişler. Telefon arıyorsun saatlerce çalıyor açan yok ürününün doğru giderilmesini istiyorum konun hukuk yok mu bu durumu düzeltecek şikayet yeri falan?
31 aralıkta, ürün hakkında yetkili tarafından aranacağım bilgisi doğrultusunda ön sipariş girdim. 2 ocakta arandım. Bilgi verildi. Almayı dūşūndūm. Kart bilgilerimi verdim. Onay kodu verdiğim halde banka kartımı bloke etti ve işlem gerçekleşmedi. Bir de yeni kart çıkarmam gerekecek. Aksaklık sonucu ürünü ve firmayı tekrar incelemeye karar verdim. Doktorumun görüşü ile de almaktan vazgeçtim. Ürünü almayacağımı beni arayan ilgili satış görevlisine bildirdiğim halde, ben size 8 dakika. Ürün hakkında Bilgi verdim almak zorundasınız, vazgeçemezsiniz dedi. Engellediğim için ayrı 3 telefondan aradı. İsminin d** olduğunu söyledi. Telefondan tekrar tekrar arayacağım diye tehdit etti. İlgili telefon numaraları ile birlikte ilgili makamlara gerekli şikayette bulundum. Bu firma hatası olmayıp. Görevli hatası olabilir denilebilirse de bunun kabulü mümkün değildir, konu hakkında siz hedef kitlenin de bilgisi olması için bu deneyimi paylaşmak istedim.