Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız 3.4
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Bitexen ile ilgili bir şikayetin mi var?

Bitexen Yardımcı

3.806 Şikayet
Şikayet Sıralaması
11 saat önce

Bitexen Bonus Satlar Hesaba Yansımadı

Bitexen isimli program kullanıcısının. 23.03 2023 günü saat 14.15 ve 14.45 sıraların da Aynı gün ve saate baba sat ve klein sat isimli coinlerin bonuslu sat işlemi gelmiştir. Bunun üzerine yaklaşık olarak ayrı ayrı iki Bonus için 300 TL lik alım yaptım. Sonrasın da ise bu iki coinin bonuslu sat işle...

1 gün önce

Bitexen Para Çekme İşlemi Engellenmiştir Sıkıntısı

Kyc onayım her şey tamam fakat para çekmeye çalışınca bu işlem engellenmiştir lütfen destek ekibiyle iletişime geçiniz diyor bu nasıl bir iş yardımcı olun param içeride kaldı. Hesapta para yatırımı ve diğer işlemleri yapabiliyorsun nasıl para çekimini gerçekleştiriyorum.

1 gün önce
Kamuran'ın Teşekkür Mesajı
  • 1 gün önce

“Anladım teşekkürler”

Bitexen Kimlik Onayı Hatası

Bitexen kimlik onayı hatası Bitexen'e yeni üye oldum adresi doğru girdim hemen onaylandı kimliğimi de doğru gösterip göndermeme rağmen kaç defadır den...

Bitexen Kimlik Onayı Hatası
Serhat'ın Teşekkür Mesajı
  • 2 gün önce

“Beni aradılar ve gerekli bilgilendirme yapıldı teşekkürler”

Serhat Şikayetini Yayından Kaldırdı
3 gün önce

Bitexen Para Çekme Engellendi

Bitexen üzerinde kimlik e posta numara onaylarının tümünü yapmama ve daha önceden para yatırmış olmama rağmen para çekme işlemi gerçekleştiremiyorum. İşlem engellenmiştir lütfen destek ekibiyle iletişime geçin bildirimi alıyorum lütfen yardımcı olur musunuz

Bitexen Para Çekme Hala Gerçekleşmedi

Dünden beri param yatmıyor, sebebi nedir acaba? Küçük miktarı hemen yatırdı. Büyük miktarı niye yatırmıyorsunuz. Para atarken anında gidiyor da çekerken niye anında gelmiyor. Pazartesi saat 8'i geçti hala yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Sonuçta ihtiyacı vardır kullanıcınızın.

Yunus'un Teşekkür Mesajı
  • 4 gün önce

“Çok teşekkür ederim”

Bitexen Bayraklar Ve Çark

Aldığım bayrakların hiçbir değeri yok mu hep aynı bayraklar var Çark içerisinde bayraklar değişmiyor hesabımda bir sürü aynı bayraktan var ama satamıy...

Bitexen 2FA Kod İptali

Bitexen hesabıma giriş yaparken 2FA kodu istiyor ben böyle bir kod koymadım iptal edilmesini istediğimde de hep tekrar yapın diyor bir an önce 2Fa nin iptal edilmesini istiyorum mailim y**********@gmail.com ilgili birimin bu konu hakkında yardımcı olmasını istiyorum

Bitexen Adet Miktar Birbiriyle Tutmuyor

Token adet fiyatımdan hesaplıyorum ama hesabımdaki parayla tutmuyor. Erzurum ve diyar olan tokenlerden almıştım şu an 10000 liralık almıştım. Adedine bakıyorum yüksek olması gerekirken düşük bir para çıkıyor yardımcı olmanızı çok isterim. Yanlış yaptığım bir şey yok yardım eder misiniz

6 gün önce

Bitexen'ena Yanlışlıkla Para Yolladım

Yanlışlıkla sizlere para yolladım, geri iadesini istiyorum. Eğer yardımcı olursanız sevinirim. Zaten hesabım bile yok. İsmim i** müşteri hizmetlerini aradım bir ilgilenen olmadı. 300 TL yolladım hesapları kontrol ederseniz görürsünüz. Bir bilgi vermenizi istiyorum.

Habersiz Para Çekimi Bitexen

Hesabımı onaylamadığım için bütün bakiyemi çekmişler. Müşteri hizmetlerini aradığımda bana yardımcı olamayacaklarını söylediler. En yakın zamanda savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

Bitexen Hesabım Bir Türlü Onaylanmıyor

Hesabım 2 haftadır falan hala onay almadı onay bekleniyor yazısı çıkıyor sarı renkte ama uygulamaya giriş yaptığımda yine doküman yükleniyor yazıyor bir türlü onaylanmıyor defalarca döküman yükledim hala sonuç alamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
  • 1 hafta önce

“İmza gerektiğini bilmiyordum teşekkür ederim yeni kimliğimle tekrar deneyeceğim”

Bitexen Param İçeride Kaldı

Bitexen kayıt oldum form onayladım referans kodumla birlikte 5 exen aldım ve sattım fakat param içeride kaldı çekilmiyor bu işlem engellenmiştir diyor...

Fatma'nın Teşekkür Mesajı
  • 1 hafta önce

“Detaylı bilgilendirme için teşekkürler.”

Bitexen 'de Best Coin Alımı Hala Bekleyen Emirlerde Gözüküyor

Bitexen üzerinden Best coin aldım. 3.50 TL 'den 29.80 adet 104.30 TL karşılında işlem gerçekleştirdim. Uzun bir süre bekledim. İşlem hala bekleyen emi...

Bitexen 'de Best Coin Alımı Hala Bekleyen Emirlerde Gözüküyor

Bitexen Hesabıma Giremiyorum Lütfen Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim

Bitexen yüklü hiçbir şekilde girmiyor giremiyorum hesabıma hiçbir şekilde internet de var 43 GB internet de az değil ama hiçbir şekilde giremiyorum hesabıma lütfen yardımcı olursanız mutlu olurum hemen bir çare bulunsun saygı ve sevgilerimle telefonumda Redmi 9t ama girmiyor

Bitexen Kullanıcı Adı Değişememe

Bitexen önceden oluşturduğum hesabımı doğrulamam için kullanıcı adını değişmem gerek ama değişemiyorum bir turlu Bitexen’in bu konuda yardımcı olmasını istiyorum hesabımı kullanacağım ama kullanıcı adından dolayı kimlik onaylamıyor şimdiden teşekkürler

1 hafta önce

Bitexen Referans Kodu Kullanıldı, Param Hesabıma Geçmedi!

Referans kodumu kullanan arkadaşım hesabi doğrulandı ama ikimizde de paramız yatmadı. Lütfen param hesabıma geçsin saygı sevgiyle lütfen çözüm hemen bulunsun ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim referans kodunu kullandık ama para gelmedi. Hemen gelmesini istiyorum.

Bitexen Para Çekmek İstiyorum Engellendi Diyor Düzeltilir De İnşallah

Bitexen e para yatırdım daha sonra para çekmek istedim engellendi diyor neden böyle oluyor anlamadım lütfen yardımcı olursanız sevinirim acil dönüş yaparsanız sevinirim şu an param var içeride ilk defa çekmek istiyorum bu gibi şeyler olursa bitexen i

Bitexen Hesap Onaylandı Ödül Verilmedi

Merhaba ben kayıt oldum ve kimlik adres onaylarını yaptım hepsi onaylandı ama ödül olan yüz elli lira gelmedi bilgilerimi her şeyi girdim hesap onaylandı ama ödül gelmedi lütfen yardımcı olursanız sevinirim kısa zamanda yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim

• profile
1 Destekçi
Esat Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Bitexen, 3 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Bitexen, 3 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100