Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız 3.4
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Bitexen ile ilgili bir şikayetin mi var?

Bitexen Üyelik

3.239 Şikayet
Şikayet Sıralaması
3 hafta önce

Bitexen Üye Yapıp Para Eklemedi!

150 TL üyelik diye mesaj atıp eklemediler her şeyi doğruladım ama hala eklenmedi ne zaman eklenecek yoksa eklenmeyecek mi eklenmeyecekse neden mail atıldı? Lütfen sabahtan beri bekliyorum hala bakiye 0 olarak gözüküyor ne zaman ekleyeceksiniz?

Bitexen Hediye Coinim Hesabıma Yatmadı

Bitexen üye oldum kimlik onayı aldım adres doğruladım müşteri tanıma formunu doldurdum ama hala hediye coinim yatmamış lütfen ilgilenir misiniz? Daha başka. Ne yapmam. Gerekiyor acaba anlamış değilim lütfen yardımcı olun... Geri dönüş sağlarsanız sevinirim

Bitexen 75 TL Gelmedi

Bitexen üye olanlara 75 TL vereceğini söyledi üye oldum kimlik bilgilerimi onayladım fakat gelmedi 75 TL hâlâ bekliyorum konu hemen çözülsün istiyorum hayal kırıklığına uğradım acil ilgilenmelerini rica ediyorum ortada herhangi bir para yok gelmiyor?

Bitexen 75 TL Gelmedi

Bitexen Kampanya Parası Gelmedi

Bitexen yardım kampanyasında yeni üye olan bütün üyelere 5btxn verileceği söylendi. Gerekli adımların hepsini yaptım ve 5-6 gündür hiçbir para transferi yok. Madem yapmayacaksanız niye yapacağız diyorsunuz bu kadar büyük bir firmaya yakışmıyor. Umarım dönüş alırım.

Emir'in Teşekkür Mesajı
  • 3 hafta önce

“Hızlı ve açıklayıcı geri dönüş için teşekkürler”

Bitexen Referans İle Olunan Kayıtta Belirtilen Ödül Verilemedi

Bitexen'e referans ile üye oldum. Herkese 20 btxn verileceğini belirtiniz ancak yalnızca 3 adet normal referans ödülü cüzdanıma eklendi alt tarafta si...

Bitexen 150 TL Hediye

Bitexen yeni üye olanlara 150 TL hediye hesabıma gelmedi bütün doğrulama adımlarını yapmama rağmen cüzdan boş Bitexen yeni üye olanlara 150 TL hediye hesabıma gelmedi bütün doğrulama adımlarını yapmama rağmen cüzdan boş doğrulama onaylandı fakat hala hediye gelmedi

• profile
1 Destekçi

Bitexen 150 TL Bonus Yatmadı

Merhabalar Bitexen ailesi! Referans numarası ile Bitexen'e üyelik yaptırdım. Bitexen’ e üyelik kimlik bilgileri hepsini onaylattım hiçbir şey yatmadı. Sisteme giriyorum hiçbir para gözükmüyor. 150 TL yatacak diye hiç yatmadı... Destek, Çözüm lütfen...

Bitexen 150₺ Olarak Vadedilen Tutar Yatmadı

24.02.2023 tarihinde Bitexen'e üye oldum bilgilerimi ikametgah vs hepsini onaylattım 150(5btxn) üyelik için verilecek olan miktar 47 (3btxn) tl olarak eklendi. Reklamlarda belirtilen tutar neden yatırılmadı. Herkese farklı farklı rakamlar yatırılıyor sanırım geriye kalan eksik rakam iade edilmez ise...

Bitexen Ödül Parası Yatmadı

Bitexen e üye oldum referans kodu ile buna eminim ama para çekemiyorum nasıl yapacağım kimse söylemiyor para çek kısmında bakiye gözükmüyor yani 0 mı demek oluyor o zaman neden para gelmedi söylendiği gibi onaylı tüm bilgilerim sorunu çözer misiniz lütfen insanları kandırmayınız

Cem

Bitexen Referans Kodu Ödülü

Referans kodu girerek üye oldum fakat referans ödülüm yatmadı tüm onayları yaptım fakat gelmedi hiçbir şey, kimlik onayı, ikametgah onayı üyelik onay formu gibi hepsini onayladım fakat referans kodu ile kayıt olmama rağmen ödül gelmedi. c**********@gmail.com

Bitexen 150 TL Üyelik Bonusu Alamadım

150 TL üyelik bonusu var diye referansla üye oldum ama ne yazık ki sadece 50 TL aldım. Bütün doğrulamaları güvenlik vesaire tamamladım lakin belirtilen miktarı alamadım Tekrardan belirtiyorum kendim bağımsız olarak değil birinin referansı ile üye oldum.

Bitexen Üyelik Ve Verilen Hediye Hakkında

Bitexen referans kodu ile üye olana 5 bitexen veriliyor deniliyor fakat 3 bitexen veriliyor sebebi nedir neden böyle oldu acaba insanlar bir heves ile giriyor kişi talebi fazla olunca ödül miktarını da düşündünüz sanırım sorunumun giderilmesini talep ediyorum

Bitexen Üyelik Para Hediyesi

Merhabalar, ben btexen için üye olmuştum 150 TL gibi bir para vereceklerdi adres ve kimlik doğrulamayı tamamladım ama müşteri onay formunu bir türlü dolduramadım ve onu nereden bulacağımı bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

3 hafta önce

Bitexen 150 TL Kampanyası 49 TL Veriyor, Aldatmacadır Bu.

Bitexen 150 TL yerine 49 TL olarak hediye verdi, tüm onaylamaları yapmama rağmen. Herkese farklı farklı tutarlar mı yatırılıyor anlamadım 150 TL dediniz ona göre hareket ettik onayladık 3 te birini yatırmanız ayıptır. Şahsım adına bu yapılan hatayı değiştirmenizi rica ediyorum. Aksi takdirde üyeliği...

Bitexen 150 TL Kampanyası 49 TL Veriyor, Aldatmacadır Bu.

Bitexen 150 TL Referans Kodu Hakkında

Merhaba kendi referans numaramdan 3 kişi üye yaptım hesapları doğrulandı kimlik onay ve adres onayı falan hepsi onaylandı ama bana hiçbir şey gelmedi konu hakkında bilgi verir. misiniz. Merhaba kendi referans numaramdan 3 kişi üye yaptım hesapları doğrulandı kimlik onay ve adres onayı falan hepsi on...

3 hafta önce

Bitexen Kimlik Doğrulama Sorunu!

Üye oldum her şeyi yerinde doğru kimlik doğrulaması yapıyorum kabul etmiyor onay düşüyor tekrar yapıyorum gene olmuyor hiçbir şey yanlış yazılmadı ve kimlik doğrulanmıyor neden bu sorun nasıl çözülür yardım edin.

Hediye 5 Btxn Artık 3 Btxn Oldu

Bitexen'e bir çok üye yaptık dün 5 tane btxn coin veren uygulama bugün 3 tane vermeye başladı çok saçma bir olay üye yapmak için uğraşıyordum şimdi uğraşmayacağım değmeyecek. Neden hediyenin 3 btxn e düştüğünü merak ediyorum bunun için bir açıklama yapar mısınız.

Hediye 5 Btxn Artık 3 Btxn Oldu

Bitexen 100 TL Hediye

Bitexen'e üye oldum fakat 100 TL hediyem yatmadı. Instagram'da amgailesi sayfası aracılığıyla kaydoldum kimlik onayını yaptım ikametgah onayını yaptım ve müşteri tanıma formunu eksiksiz doldurduğum halde 100 TL yatmadı gereğinin yapılmasını istiyorum.

Bitexen 150 TL Yatırmadı

Bitexen üye olunca 150 TL verecek deniliyordu. Bende bu yüzden hesap oluşturdum. Ama üyeliğimi oluşturmama rağmen hesabıma 49.86 TL yattı. 150 TL vereceklerini söyledikleri için üyelik oluşturdum ve çoğu insanın bu yüzden üyelik oluşturduğunu düşünüyorum kalan paranın hesabıma yatmasını istiyorum.

Bitexen 150 TL Yatırmadı
Mervan Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Bitexen, 3 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Bitexen, 3 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100