Bitexen e bugün üye oldum ancak belirtmiş olduğunuz 150 TL'lik ücret yatmadı dün kayıt olmuştum referans kodum 928509445 gereğinin yapılmasını istiyorum ve bir de uygulamadan IBAN bilgisi giremiyoruz tarayıcı üzerinden giriyorum ve IBAN bilgilerimi öyle kayıt edebiliyorum
Bitexen borsası referans ödüllerimi yatırmıyor.
Bitexen referansım ile üye yaptığım her kişi için 3 btxn coini hem bana hem üye yaptığım kişiye verileceği yazıyordu. Arkadaşlarımı kendi referans kodum ile üye yaptım, onların hesapları onaylandığı ve ödüllerini aldığı halde, kendi hesabımdan referans...
Bitexen e dün üye oldum. Doğrulamaları yaptım ama 75 TL hesabıma gelmedi ayrıca bir arkadaşımda benim referans kodumla üye oldu ikimize de bitexen coin gelmedi lütfen bu sorunu çözün! 2 gündür bekliyorum. Opsiyonel olan harici bütün doğrulamaları onaylandı.
Merhaba Bitexen'e üye olup kimlik adres doğrulamaları ve formu doldurup onaylama rağmen hesabıma hiçbir şekilde para gelmedi selfie onayını yaklaşık on beş saattir bekliyorum hesabım kısmında bir para gözükmüyor lütfen gereğinin yapılmasını talep ediyorum
100 TL bitexen kampanyasına üyelik işlemlerini tamamladım. Fakat hesabıma herhangi bir para yatırılmadı.
Kampanya mı bitti nedir sorun anlamadım. Sosyal medyada bir sürü reklam çıkılıyor. Üyelik işlemleri bittikten sonra hiçbir geri sönüş yok şaka gibi.
2 gündür bitexen uygulaması için kimlik doğrulama ile uğraşıyorum ve onaylanmasına rağmen hesabıma herhangi bir para gelmedi. Yazık gerçekten 2 gündür uğraşıyorum neden insanları yanıltıp üye olduruyorsunuz ki?
Bitexen üye oldum bilgilerimi ikametgah vs hepsini onaylattım 150(5btxn) üyelik için verilecek olan miktar 47 (3btxn) tl olarak eklendi nerede geriye kalan tutar herkese farklı farklı rakamlar yatırılıyor. İşlem yapmak istiyordum ama hesabımı kapatmak zorunda kalacağım.
Merhabalar bitexen üye oldum üyelikte doğrulamaları yaptıktan sonra hesabıma gelmesi gereken bir miktar vardı 150 TL deniyor kaydımı yaptım doğrulamaların hepsini tamamladım doğrulandı ama hesabıma 150 TL gibi bir ücret gelmedi 3 btxn geldi 49 TL olarak
Bitexen'e üye olup hesap onayını tamamlayınca 100 TL hesaba düşmesi gerekiyor fakat kimlik, adres doğrulamalarını da yapıp hesabımı onayladığımda para hesabıma düşmedi. Bir süredir bekliyorum. Herhangi bir para aktarması olmadı. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.
Bitexen üyeliğim 48 saat geçmesine rağmen onaylamıyor. Mail adresim bab***[email protected] adım yağmur d***.
Şikayeti çözmeniz için başka bir bilgiye gerek var mi bilmiyorum telefon numaram 0536471**1. Bir de günlük para kazanma uygulamada mümkün mu acaba.
Bitexen'e kayıt oldum kendime dair bütün onaylamaları yaptım form doldurdum hepsi yalan piyasada donen muhabbetler yalan, üye olanlara para falan verilmiyor dikkat edilsin. Bitexen iletişime geçebilir mi? Olayın ne olduğunu merak ediyorum gerçekten. X
Bitexen e referans ile üye oldum 26-02-2023 tarihinde ama 100TL hesabıma yatmadı hesap doğrulandı fakat hala hareket yok neden hala yatmadığını merak ediyorum sistemde her şey onaylanmış görünüyor bunu yapan diğer arkadaşlarımın hesaplarına yattı acilen sizden cevap bekliyorum
Bitexen üye oldum. Bilgilerimi ikametgah vs hepsini onaylattım 150(5btxn) üyelik için verilecek olan miktar daha eklenmedi ve eklenmesi için ne yapılır bilmiyorum her şey onaylanmış durumda yani başka bir şey bilmiyorum nasıl alınır falan yardımcı olur musunuz
728402718 referans numaralı üyelik hesabım hesabım için onay bekliyorum lütfen hesabımın onaylanmasını talep ediyorum iyi çalışmalar dilerim kısa sürede dönüş sağlarsanız sevinirim
kolay gelsin iyi çalışmalar. Onaylar mısınız. b*********@hotmail.com
Bitexen'e üye olup hesap onayını tamamlayınca 100 TL hesaba düşmesi gerekiyor fakat kimlik, adres doğrulamalarını da yapıp hesabımı onayladığımda para hesabıma düşmedi bir süredir bekliyorum. Herhangi bir para aktarması olmadı. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Teşekkürler
Sosyal medya hesabından bitexen üye oldum 100 TL hediye var dediler hesap onayı olmasına rağmen yatirilmamaktadir. Sayin bitexen yetkilisi bu konuda yardımcı olursa seviniriz. İlgilenirseniz sevinirim. Referans kodu da istenilmemektedir. Bir işlemin bu kadar geç olması normal midir? Sizce
Bitexen yeni üyelik için 150 TL kampanyası için üyelik işlemlerini yaptım. Tüm onaylama gereken işlemleri başarıyla yaptım. Gerekli belgeler tarafıma aittir fakat hesap bakiyeme geçen bir ücret olmadı. Konuyla alakalı ivedi bir şekilde yardımlarınız bekliyorum...
Hesabımın tamamen bir an önce kalıcı olarak silinmesini istiyorum. Bitexen müşteri hizmetlerine bağlanmak için en az 30 dakika ile 1 saat arasında beklemeniz gerekiyor. Müşterilerinize biraz daha iyi hizmet verebilmek adına müşteri temsilci sayınızı arttırmanızı size öneririm.