Bitexen 150 Lira Yatmadı
Bitexen'e üye oldum ve 150 lira hesabıma gelmedi. Bütün onaylamaları da yaptım onaylandı. Hala daha bekliyorum. Bu sorun giderilebilir mi acaba?
Bitexen'e üye olup hesabımı onaylattım ancak referans kodu ile üye olan herkese verilen para bana gelmedi. Birkaç saat oldu. Belki düzelir diye bekledim ancak hala ne hesabıma bir para tanımlandı ne de bir geri dönüş aldım verilmeyecekse neden uğraştırıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim.
25. Şubat. 2023 tarihinde Bitexen uygulamasına üye olup t. C. Kimlik kartı, adres onaylama ve müşteri tanıma doğrulamalarını yaptığım üstünden toplam 36 saat geçmesine rağmen hesabıma 100... Tl üyelik hediyesi para yatmadı ilgilenir misiniz lütfen...
Bitexen'e üye olup hesabımı onaylattım ancak referans kodu ile üye olan herkese verilen para bana gelmedi. 1 Gün oldu belki düzelir diye bekledim ancak hala ne hesabıma bir para tanımlandı ne de bir müşteri temsilcisi aradı. Para verilmeyecekse neden böyle uğraştırıyorsunuz?
Bitexen yeni üye olanlara 150 TL hediye hesabıma gelmedi bütün doğrulama adımlarını yapmama rağmen cüzdan boş Bitexen yeni üye olanlara 150 TL hediye hesabıma gelmedi bütün doğrulama adımlarını yapmama rağmen cüzdan boş doğrulama onaylandı fakat hala hediye gelmedi yalanmış
150 TL kampanyası şikayet. Var yalan üye olduk gelmedi para yalanı bir site müşteri çekmek için yapılan bir şey kimlik doğruladı fakat adresi bilerek doğrulamıyor veya ne diyeyim ki... 1 saattir zaman çaldınız o kadar heves ettik ama boş işte bakın kötü yorum yapmanıza site izin vermiyor.
Merhabalar Bitexen'e referans kodu ile üye oldum. Hesabımın her şeyini onaylattım ama hesabına vaat edilen 150 TL gelmedi bu konunun çözülmesini istiyorum. Her şeyim tamam ve hesabıma vaat edilen 150 TL gelmedi hesap adı: Tuğba sarı diye kayıtlı bu konunun çözülmesini istiyorum
4 gündür onay sürecindeyim ve hediyemi alamadım hala. Bu konuyla ilgili şikayetim var ve çözülmesini istiyorum sistemden baktığımda da hesabım onaylı gözüküyor ve 4 gündür üyeyim ama hala coinimi alamadım hediye olanı tabi. Sorunumun çözülmesini istiyorum.
İyi günler yeni üye olan onaylanmış bütün hesaplara 150 TL hediyesini yapmıştım her şeyi onaylattım ama başkasının referans koduyla üye olmadım kendim üye oldum ve her onaylama işlemini onaylattım ve hala 150 TL hediyesi gelmedi kendi referans kodum 128534697 budur. Gereğinin yapılmasını arz ediyoru...
Merhabalar sosyal medyada gördüm ve arkadaş önerisi üzerine hem de hediye almak için bitexen e üye oldum hesabımı da onaylattım onaylandı hesabım ama hala bahsedilen hediye gelmedi arkadaşlarım aldı hediyesini ama bana bir türlü gelmedi iki gündür bekliyorum sebebi nedir acaba
Bitexen hesap doğrulama 100 TL ödülü hesabıma geçmedi. Adres ve kimlik doğrulamamı yapmama rağmen hâlâ hesabıma tanımlanmış bir miktar bulunmuyor. Bir süre bekledim ancak hâlâ tanımlanmadı. Ne zaman tanımlanır? Yardımcı olmanızı istiyorum. İlk defa bt
İyi akşamlar. Şu anda bitexen referans koduyla giriş yaptım kaydoldum. Tüm işlemlerin hepsini tamamladım, kimlik onayı, adres onayı, müşteri tanıma on...
Bitexen üye olanlara vermeyi taahhüt ettiği parayı vermiyor, işlem yapılmıyor. Herkesi üye olmak için yapılmış sadece bir reklam. Ben üye olduğuma pişman oldum. Bitexen için söyleyeceğim şeyler bu kadar zaman ayırdığıma pişmanım.
Ben de bitexen'e üye oldum her şeyin doğrulanması olduğu halde hediye para gönderimi görünmüyor. Hediyemi istiyorum lütfen yardımcı olun. Referans kodu ne işe yarıyor? Bunu da ayrıca bilmek istiyorum. Hesabım kısmına baktığımda hesabım da para görünmüyor yardım lütfen.
Bitexen e üye oldum kimlik doğrulama adres doğrulama hepsini yaptım fakat 150 TL hediye yollamadılar her yerde 150 TL üye olanlara veriliyor deniyor fakat verilmiyor bu nasıl iştir arkadaş hem reklamını yapıyorsun hemşehrim üye olunca 150 TL yi vermiyorsun
Bitexen e bugün üye oldum istenen tüm doğrulama işlemlerini de eksiksiz gerçekleştirdim ancak belirtmiş olduğunuz 150 TL'lik ücret yatmadı. Bugün kayıt olmuştum referans kodum 128598915 gereğinin yapılmasını istiyorum. Ayrıca bu tip durumlar için de bir açıklama yapılmalı.
Bugün 26.02.2023 itibari ile şirketiniz bitexen teknolojiye 726942242 Referans kodlu yeni üyelik sağladım bugün tüm üyelik bilgilerimi tamamladım. Fakat 150 TL bitexen hesabında belirmedi bunun takibini ve gereğinin yapmanızı arz ederim teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim
Sosyal medyada Ç*** Instagram sayfasında bitexen'e yeni üye olup kimlik doğrulaması ve adres doğrulaması yapanların hesabına 100 TL yükleme yapılacağını öğrenerek bitexen'e üye olup gerekli işlemleri tamamladım ama henüz hesabıma bir bakiye yansıtılmadı. Vadedilen tutarın hesabıma yüklenmesini veya ...
Merhaba referans kodu ile üye oldum bayağı oldu ama söylenilen ücret yatmadı hesap onaylı hesap adres ve kimlik bilgileri girildi. Öncelikle sorunumu çözmenizi ve en kısa sürede geri dönüş yapmanızı istiyorum. Eğer olmuyorsa neden olmadığı ı cevap vermenizi istiyorum ilginiz için teşekkür ederim