tam yıldız tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız 3.4
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Bitexen ile ilgili bir şikayetin mi var?

Bitexen Üyelik Silme

43 Şikayet
Şikayet Sıralaması
15 Mart

Bitexen Kampanya Hatası Veriyor

Reklamı yapılan kayıt olup 150 TL Kazan kampanyasından 50 TL verildi 100 TL nerede gelmezse üyeliğimi sileceğim ilgilenirseniz sevinirim. Ya 150 TL diye üye oldum elli tl verildi zaten oda çekilmiyor. Bence bu düzeltilmezse çok kişi üyeliğini silecektir.

• profile
1 Destekçi
26 Şubat

Bitexen Üyelik Silmek İstiyorum

Hesabımın tamamen bir an önce kalıcı olarak silinmesini istiyorum. Bitexen müşteri hizmetlerine bağlanmak için en az 30 dakika ile 1 saat arasında beklemeniz gerekiyor. Müşterilerinize biraz daha iyi hizmet verebilmek adına müşteri temsilci sayınızı arttırmanızı size öneririm.

24 Şubat

Bitexen 150 TL Yatmadı

Bitexen üye oldum. Bilgilerimi ikametgah vs hepsini onaylattım. Fakat 150btl değerindeki meblağ halen gelmedi çok ümitlenmiştim sanırım bu da kötü bir duruma girer eğer en yakın zamanda hesabıma yatırılmazsa üyeliğimi sileceğim ve bu hiç hoşlarına gitmez sanırım

23 Şubat

Bitexen'e Üye Oldum 150 TL Vermediler

Bitexen'e yeni üye oldum ama 150 TL Btx coin hediyem hesabıma gelmedi madem ki böyle bir şey yok üyeliğimi silip iptal edin. Ben sanmıyorum. Böyle bir şey yapacaklarını eminim ki reklam amaçlı böyle bir söylenti yayınlayarak daha fazla kullanıcıya Daha fazla üyeye ulaşmaya çalışıyorlar. Ben anladığı...

03 Ocak

Bitexen Üyeliğimin Silinmesi İptali

Ben bu Bitexen den anlamam benim bilgim dışında açılmış bir şey ben kullanmayı bilmiyorum böyle şeylerden işim olmaz beni bugün aramalarıyla anladım üyeliğimin hemen silinmesini iptalini istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

28 Ekim 2022

Bitexen Onay Hatası. Ng

Bitexen kimlik onayı vermiyor ön ve arka kimliğimi düzgün bir şekilde yüklememe rağmen hata veriyor sürekli bu hatayı veriyor kimliğimi düzgün bir şekilde paylaşmama bu sorunu veriyor, Bitexen kimliğime onay verin. Yoksa üyeliğimi sileceğim. Bitexen'den soğudum onay vermemenizden dolayı.

30 Eylül 2022

Bitexen Hesap Aktifleştirme Sorunu

Bitexen üyeliğimi silmiştim tekrar kullanmak istedim hesaba giriş yapmak istediğimde kullanıcı bulunamadı diyor üye olmaya çalıştığımda kullanıcı kaydı mevcut diyor e-posta attım istedikleri belgeleri tekrar ulaştırdım hala bir sonuç yok daha ne kadar beklemem gerekiyor?

31 Ağustos 2022

Bitexen Hesap Silme Üyelik Sonlandırma

Merhaba iyi günler. Artık kullanmadığım hesabımı kapatmak ve üyeliğimi sonlandırmak istiyorum. Nasıl yapılacağını bilmiyorum ve üyeliğimin sonlandırılmasını sözleşmelerinin feshini istiyorum. Gizlilik konusunda endişeler taşıyorum. Lütfen yardım edin.

25 Ağustos 2022

Bitexen De Kimlik Onayı

Öncelikler bitexen e 19 Ağustos 2022 tarihinde kaydoldum fakat kimlik onayı beklemem gerekiyordu. Üç dört gün sonra kimliğim onaylanmayıp tekrar kimlik onayım istendi. Bugün 25 Ağustos ve hâlâ kimlik onayı bekliyorum. Lütfen artık bakın yoksa uygulamayı ve üyeliğimi silmek zorunda kalacağım

Umut sonuçtan çok memnun
Umut Şikayetini Yayından Kaldırdı
22 Ağustos 2022

Bitexen Kişisel Verilerimi Silmiyor

Yakın zamanda bitexen adlı borsaya referans ile kayıt olup hesabımı onayladım kimlik vasıtasıyla. Sonrasında gizlilik konusundaki endişelerimin oluşması sebebiyle destek bitexen'e üyelik iptali maili yolladım ve üyeliğimin ve özellikle kişisel verilerimin silinmesini arz ettim. 2-3 gün sonra geri dö...

20 Ağustos 2022
Mehmet sonuçtan çok memnun

Bitexen Üyelik İptalime Dönüş Yapmadı

Bitexen üyeliğimin silinmesini talep ediyorum. Mail attım dönüş yapılmadı. 48 saattir dönüş yok. Sizden ricam bitexen üyeliğimi iptal ettirmek istiyor...

12 Ağustos 2022

Bitexen Kimlik Onay Bekliyorum

Bitexen’den kimlik onayı bekliyorum ama ne yazık ki hala gelmedi kimliğimi yüklememe rağmen neden bu kadar bekliyoruz onu da anlamış değilim. Bir kimlik onayı bu kadar sürmemeli. Onay gelmeyecekse üyelik silmek istiyorum. En kısa zamanda yardımcı olursanız sevinirim.

26 Haziran 2022

Bitexen Kesintinin 500 Olması

Bitexen tam bir art niyetli. 5000 liralık alım yaptım aldığım coinden 500 TL kesti. Böyle bir kesinti hiç duymadım görmedim. Aradım söyledim ne ilgilenen var ne paramı iade. Diğer siteler 5 lira keserken burası 500 kesiyor yollarını bulmuşlar üyelik sileceğim param iade olmazsa her yere yazıp bildir...

25 Haziran 2021

Bitexen Çekim Ücreti Almanız

Yüksek işlem ücretleriniz yüzünden alim satım ve kendi paramızı çekerken bile kesinti yapıyorsunuz diğer benzer firma ( çekim ücreti) almıyor artık uygulamayı kullanmak istemiyorum üyeliğimi silin acilen... Bu şekilde size mail attım... İlgilenirsiniz inşallah çekim ücretleriniz olmamalı

19 Nisan 2021

Bitexen A. Ş Asla Güvenli Değil, İnsanları Aldatıyor

Bitexen.com sitesine üye oldum siteyi kullanmaktan vazgeçtim ve üyeliğimin silinmesi için mail attım. Üyeliğimi kapattıklarını söylediler. Yani kelime oyunuyla dondurduklarını söylediler.  Üyelik aşamasında kyc için yüklediğim kişisel evraklarımın silinmesini istedim ancak evrakları KVKK gereği 6 a...

01 Nisan 2021

Bitexen Hesabımı Kullanmadığım İçin Kapatmak İstiyorum

Çeşitli nedenlerden dolayı ve çeşitli özel sebeplerden ötürü hesabımın silinmesin yani iptal edilmesini istiyorum, mobil uygulamanızda üyelik iptalini bulamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım. Üyeliğimin silinmesinde yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.

24 Ağustos 2022
Berat Şikayetini Yayından Kaldırdı
18 Ağustos 2022
Hasan Şikayetini Yayından Kaldırdı
17 Mart 2022
Eren Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Bitexen, 3 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Bitexen, 3 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100