Bitexen Telefon Numaram Kullanım Dışı Hesabıma Giremiyorum

Telefon numaram değişti Bitexen doğrulama kodumu alamıyorum sayfaya giriş yapamıyorum. E e-posta adresimle şifremi değiştirdim doğrulama koduyla giriş...
Vodafone müşterisiyim. Uygulamada bitexen'e üye olana 1 GB internet hediye veriyordu, üye oldum. İnternetim gelmedi, üye olurken de çok tedirgin olmuştum. Şimdi de hiçbir şekilde bitexen'e giremiyorum. Sayfa açılmıyor. Güvenli değil diyor. Vodafone artık bir dur de bu yanıltmaya.
2 haftadır üyeyim para hesabıma yatmadı! Yardımcı olun ya da hesabımı sildirin Üye olmak için 100 150 TL arası miktarda hediye gelecekti gelmedi. Sorunu sadece ben mi yaşadım bilmiyorum ama En kısa sürede yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Bitexen üye olana 200 TL kampanyasına katıldım ve hesabım için gerekli tüm onaylamaları yaptım fakat buna rağmen hesabıma sadece 3 exen yükleme yapıldı yani 50 TL değerinde, vaat edilen yüklemenin yapılmasını talep ediyorum. Referans kodum: 829459380
Üye olmam ve bilgilerimi girmem karşılığında 150 TL hala hesaba geçmedi. Bunun hakkında bilgi almak istiyorum en kısa sürede dönersiniz iyi olur.
Merhaba ismim Durmuş Dursun Bitexen üye oldum 150 TL yatırılmadı. Konuyu sizinle paylaşmak istedim konu hakkında değerli yardımlarınızı bekliyorum. Tüm işlemleri eksiksiz yaptım. Tüm işlemlerim onaylandı fakat 150 TL yatırılmadı bu yüzden al sat işlemi yapmıyorum şu anda.
Bitexen'e üye olup hesabımı onaylattım ancak referans kodu ile üye olan herkese verilen para bana gelmedi. Birkaç saat oldu. Belki düzelir diye bekledim ancak hala ne hesabıma bir para tanımlandı ne de bir geri dönüş aldım verilmeyecekse neden uğraştırıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim.
Bitexen yeni üye olanlara 150 TL hediye hesabıma gelmedi bütün doğrulama adımlarını yapmama rağmen cüzdan boş Bitexen yeni üye olanlara 150 TL hediye hesabıma gelmedi bütün doğrulama adımlarını yapmama rağmen cüzdan boş doğrulama onaylandı fakat hala hediye gelmedi yalanmış
Üye olmama rağmen 150 TL gelmedi büyün doğrulamalar onaylandı yalnız ücret gözükmüyor hesabımda gereken yardımı sağlarsanız sevinirim. Üye olmama rağmen 150 TL gelmedi büyün doğrulamalar onaylandı yalnız ücret gözükmüyor hesabımda gereken yardımı sağlarsanız sevinirim
İyi günler yeni üye olan onaylanmış bütün hesaplara 150 TL hediyesini yapmıştım her şeyi onaylattım ama başkasının referans koduyla üye olmadım kendim üye oldum ve her onaylama işlemini onaylattım ve hala 150 TL hediyesi gelmedi kendi referans kodum 128534697 budur. Gereğinin yapılmasını arz ediyoru...
Bitexen üye olanlara vermeyi taahhüt ettiği parayı vermiyor, işlem yapılmıyor. Herkesi üye olmak için yapılmış sadece bir reklam. Ben üye olduğuma pişman oldum. Bitexen için söyleyeceğim şeyler bu kadar zaman ayırdığıma pişmanım.
Bitexen e üye oldum kimlik doğrulama adres doğrulama hepsini yaptım fakat 150 TL hediye yollamadılar her yerde 150 TL üye olanlara veriliyor deniyor fakat verilmiyor bu nasıl iştir arkadaş hem reklamını yapıyorsun hemşehrim üye olunca 150 TL yi vermiyorsun
Merhaba referans kodu ile üye oldum bayağı oldu ama söylenilen ücret yatmadı hesap onaylı hesap adres ve kimlik bilgileri girildi. Öncelikle sorunumu çözmenizi ve en kısa sürede geri dönüş yapmanızı istiyorum. Eğer olmuyorsa neden olmadığı ı cevap vermenizi istiyorum ilginiz için teşekkür ederim
Üyeliğim oldu ama herhangi bir hediye aktarılmadı referans kodu ile üye oldum tüm şartları yerine getirdim ama hediyem gelmedi.
Bitexen'e kayıt oldum kendime dair bütün onaylamaları yaptım form doldurdum hepsi yalan piyasada donen muhabbetler yalan, üye olanlara para falan verilmiyor dikkat edilsin. Bitexen iletişime geçebilir mi? Olayın ne olduğunu merak ediyorum gerçekten. X
Bitexen üye oldum. Bilgilerimi ikametgah vs hepsini onaylattım 150(5btxn) üyelik için verilecek olan miktar daha eklenmedi ve eklenmesi için ne yapılır bilmiyorum her şey onaylanmış durumda yani başka bir şey bilmiyorum nasıl alınır falan yardımcı olur musunuz
Bitexen'e ilk defa üye olma sürecimde saçma bir hata alıyorum. Kimlik doğrulama bölümüne her şeyi eksiksiz ve uyarılara uyaraktan eksiz bir şekilde girdim. Defalarca denememe rağmen mail üzerinden "Geçersiz döküman olması" hatasıyla karşılaşıyorum. Kimliği her türlü attım okunaklıydı gayet ama her s...
Bitexen'e üye oldum. Kimlik doğrulaması adres doğrulması formunu doldurup kimlik ve adres için doğrulama onayı bekliyorum. Ardından müşteri tanıma for...