tam yıldız tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız 3.4
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Bitexen ile ilgili bir şikayetin mi var?

Bitexen Telefon Numarası

288 Şikayet
Şikayet Sıralaması
4 gün önce

Bitexen Telefon Numarası Güncelledim Ve Giriş Yapamıyorum

Bitexen uygulamasına giriş yapamıyorum. Telefon numaramı değiştirdim ve güncelleme yapamadım. Şifremi unuttum dediğimde eski numarama doğrulama kodu gidiyor ve giriş yapamıyorum. Yeni numaramı nasıl sistemde güncel numara olarak yapabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

3 hafta önce

Bitexen Hesabım Acık Ya Da Kapalı Mı Öğrenmek İstiyorum

Gmail unuttum telefon numarası ile hesabım kapalı mı açık mı nasıl öğreneceğim nasıl yapabilirim Gmail unuttum telefon numarası belirtirim. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Kapattım diye hatırlıyorum ama açık da olabilir bilmiyorum t Lütfen yardımcı olmanız istiyorum

16 Nisan
Kazım'ın Teşekkür Mesajı
  • 16 Nisan 01:57

“Çok sağ olun. Teşekkürler...”

Bitexen Para Çekme Engelle Sorunu

Bitexen hesabımda 250 TL param var gün içinde yaklaşık 10 kere denedim ve hep işleminiz engellenmiştir hatası alıyorum kimliğimde imza var ve telefon ...

03 Nisan
Ferhat'ın Teşekkür Mesajı
  • 04 Nisan 10:42

“Sorunumu hızlı nir şekilde çözdüler teşekkür ederim”

Bitexen Numara Değiştirme Sorunu

Merhaba, Bitexen hesabıma ait telefon numaramı bir sebepten dolayı iptal ettim ve yeni numara aldım. Hesabıma giriş yapmak için çift faktörlü doğrulam...

09 Mart

Bitexen Telefon Numarası Hatası

Bitexen hesabıma giriyorum telefon numarası onaylama kısmında bu numara geçersiz veya kullanılıyor diyor ben kendi numaramla giriş yapmıştım ama kaç gündür deniyorum olmuyor ve zaten kendi numaram olmadan başka bir numaradan giriş yapılamıyor diye biliyorum yardımcı olursanız sevinirim.

02 Mart

Bitexen Telefon Numarası Değişikliği

Öncelikle merhaba ben 1 yıl falan önce Bitexen'e üye olmuştum ama eski telefon numaram ile üye olmuştum şimdi telefon numaramı değiştirdim doğrulama kodu gelince göremiyorum yeni telefon numaramı nasıl güncel'iye bilirim acaba bir yardımcı olur musunuz.

Bitexen Telefon Numarası Değişikliği
27 Şubat

Bitexen Telefon Doğrulama İşlemi

m**********@gmail.com hesabım vardı ve kapattım başka hesap açacaktım fakat oradaki telefon numaramı kullanamıyorum geçersiz veya daha önce kullanıldı gibisinden bir yazı çıkıyor çözümünü nasıl yaparız birr fikrim yok lütfen bu konuda yardımcı olunmasını istiyorum. Kolay gelsin

26 Şubat

Bitexen Üyelik Onayı 48 Saattir Olmadı

Bitexen üyeliğim 48 saat geçmesine rağmen onaylamıyor. Mail adresim bab***[email protected] adım yağmur d***. Şikayeti çözmeniz için başka bir bilgiye gerek var mi bilmiyorum telefon numaram 0536471**1. Bir de günlük para kazanma uygulamada mümkün mu acaba.

Bitexen Telefon Numarası Hatası

Girmiş olduğunuz telefon numarası daha önce kullanılmış ya da geçersizdir hatası alıyorum ama daha yeni üye olmaya çalışıyorum başka bir hesabım da yok giriş yapamıyorum içeride param kaldı ne yapacağım yardım edin aciliyeti olan bir durum en kısa zamanda geri dönüş bekliyorum.

Bitexen Telefon Numara Geçersiz Ya Da Kullanıyor Uyarısı

Yeni üye olduğum Bitexen sitesinde telefon numaramı onaylarken "Girmiş olduğunuz telefon numarası daha önce kullanılmış ya da geçersizdir. Lütfen kontrol edin ve tekrar deneyin." adlı uyarıyı alıyorum. Ancak ben bu uyarıyı geçerli kılacak şekilde ne daha önce kullandım ne de telefon numaram geçersiz...

Alp

Bitexen Telefon Numaram Hatalı

Kayıt olurken telefon numaram ilk ekranda otomatik doldurma ile numaram girildi ve okeyledim ancak 0 da yazıldığı için numaram eksik girilmiş. Tekrar değiştiremiyorum. Doğrulama kodu alamıyorum. Şu an hesabıma giremiyorum. Başlamadan bitti hesabım. Yardim eder misiniz lütfen

Bitexen Telefon Numarası Hatası

Bitexen Telefon numarası daha önce kullanılmış veya geçersizdir hatası alıyorum fakat ben daha önce hiç üye olmadım olduysam da e postamı hatırlamıyorum bunu nasıl çözebilirim? Lütfen geri dönüş sağlayın. Acil çözümünüzü bekliyorum. Teşekkürler şimdiden

Bitexen Telefon Numarası Kullanılmış Hatası

Daha önce kayıt olduğum e-posta adresini giriyorum ve telefon numarası tanımlamamı istiyor ancak girdiğim telefon numarası daha önce kullanılmış ya da hatalı diye bir uyarı alıyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? Veya uygulamaya telefon numarası ile giriş yapmamın bir yolu var mı?

22 Şubat

Bitexen Telefon Numarası Hatası

Bitexen uygulamasına girerken telefon numarası istiyor girince geçersiz numara diyor nasıl düzeltirim önceden kaydolmuştum bu numaramla ama şimdi kabul etmiyor mobil uygulamaya girerken geçersiz ya da kullanılmış numara diyor nasıl düzeltirim yardımcı olun

22 Şubat

Bitexen Telefon Numarası Geçersiz Hatası

Bitexen telefon numarası geçersiz veya kullanılıyor hatası fakat ben daha önce hiç Bitexen kullanmadım acil çözüm lütfen. En hızlı şekilde halledilmesini arz ederim. Yani niye böyle oluyor kii böyle olmaması lazım ya bu nedir lütfen halledin.

20 Şubat

Bitexen Tel No Kullanılıyor Hatası

Bitexen hesabım daha önce olmamasına veya kullanmama rağmen telefon numarası kullanıyor veya geçersiz hatası alıyorum bir başkası nasıl kullanabilir hesabımı onay kodu olmadan... Lütfen yardımcı olabilir misiniz en hızlı şekilde. Teşekkür ederim Kolay gelsin

Bitexen Tel No Kullanılıyor Hatası
20 Şubat

Bitexen Hoşgeldin Bonusu Sorunu

Bitexen'e yeni üye olmama rağmen 5 btxn Bonus henüz hesabıma tanımlanmadı. Kimlik doğrulama adres doğrulama, telefon numarası doğrulaması vs hepsi onaylandı. Konuyla ilgili en kısa zamanda yardımlarınızı bekliyorum ve konunun çözümlenmesini istiyorum.

15 Şubat
Fatma'nın Teşekkür Mesajı
  • 16 Şubat 11:53

“Müşteri temsilcisi gayet ilgili ve kibardı sorunu çözmeye yönelik öneri sundular. İlgi alaka için çok teşekkürler”

Bitexen Hesabımın Şifresini Bulamıyorum

Bitexen hesabım var ama çok uzun zamandır girmiyordum şu an e posta hesabını kullanmıyorum ve o hesabın şifresini hatırlamıyorum yeni hesap açtığımda ...

04 Şubat

Bitexen Telefon Numaram Başkası Tarafından Kullanılıyor

Bitexen uygulamasını indirdim üye oldum ve bundan hemen sonra giriş yapmak istedim. Girişin peşine benden telefon numaramı istedi. Onaylamak için ve telefon numaramın kullanıldığını belirtiyor. Bununla ilgili ne yapmalıyım yardımcı olur. musunuz. Nedenini merak ediyorum. Telefon numara kim hesap açm...

24 Şubat
İdris Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Bitexen, 3 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Bitexen, 3 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100