Bitexen uygulamasına giriş yapamıyorum. Telefon numaramı değiştirdim ve güncelleme yapamadım. Şifremi unuttum dediğimde eski numarama doğrulama kodu gidiyor ve giriş yapamıyorum. Yeni numaramı nasıl sistemde güncel numara olarak yapabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Gmail unuttum telefon numarası ile hesabım kapalı mı açık mı nasıl öğreneceğim nasıl yapabilirim Gmail unuttum telefon numarası belirtirim. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Kapattım diye hatırlıyorum ama açık da olabilir bilmiyorum t Lütfen yardımcı olmanız istiyorum
Bitexen hesabımda 250 TL param var gün içinde yaklaşık 10 kere denedim ve hep işleminiz engellenmiştir hatası alıyorum kimliğimde imza var ve telefon ...
Merhaba, Bitexen hesabıma ait telefon numaramı bir sebepten dolayı iptal ettim ve yeni numara aldım. Hesabıma giriş yapmak için çift faktörlü doğrulam...
Bitexen hesabıma giriyorum telefon numarası onaylama kısmında bu numara geçersiz veya kullanılıyor diyor ben kendi numaramla giriş yapmıştım ama kaç gündür deniyorum olmuyor ve zaten kendi numaram olmadan başka bir numaradan giriş yapılamıyor diye biliyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Öncelikle merhaba ben 1 yıl falan önce Bitexen'e üye olmuştum ama eski telefon numaram ile üye olmuştum şimdi telefon numaramı değiştirdim doğrulama kodu gelince göremiyorum yeni telefon numaramı nasıl güncel'iye bilirim acaba bir yardımcı olur musunuz.
m**********@gmail.com hesabım vardı ve kapattım başka hesap açacaktım fakat oradaki telefon numaramı kullanamıyorum geçersiz veya daha önce kullanıldı gibisinden bir yazı çıkıyor çözümünü nasıl yaparız birr fikrim yok lütfen bu konuda yardımcı olunmasını istiyorum. Kolay gelsin
Bitexen üyeliğim 48 saat geçmesine rağmen onaylamıyor. Mail adresim bab***[email protected] adım yağmur d***.
Şikayeti çözmeniz için başka bir bilgiye gerek var mi bilmiyorum telefon numaram 0536471**1. Bir de günlük para kazanma uygulamada mümkün mu acaba.
Girmiş olduğunuz telefon numarası daha önce kullanılmış ya da geçersizdir hatası alıyorum ama daha yeni üye olmaya çalışıyorum başka bir hesabım da yok giriş yapamıyorum içeride param kaldı ne yapacağım yardım edin aciliyeti olan bir durum en kısa zamanda geri dönüş bekliyorum.
Yeni üye olduğum Bitexen sitesinde telefon numaramı onaylarken "Girmiş olduğunuz telefon numarası daha önce kullanılmış ya da geçersizdir. Lütfen kontrol edin ve tekrar deneyin." adlı uyarıyı alıyorum. Ancak ben bu uyarıyı geçerli kılacak şekilde ne daha önce kullandım ne de telefon numaram geçersiz...
Kayıt olurken telefon numaram ilk ekranda otomatik doldurma ile numaram girildi ve okeyledim ancak 0 da yazıldığı için numaram eksik girilmiş. Tekrar değiştiremiyorum.
Doğrulama kodu alamıyorum. Şu an hesabıma giremiyorum. Başlamadan bitti hesabım. Yardim eder misiniz lütfen
Bitexen Telefon numarası daha önce kullanılmış veya geçersizdir hatası alıyorum fakat ben daha önce hiç üye olmadım olduysam da e postamı hatırlamıyorum bunu nasıl çözebilirim? Lütfen geri dönüş sağlayın. Acil çözümünüzü bekliyorum. Teşekkürler şimdiden
Daha önce kayıt olduğum e-posta adresini giriyorum ve telefon numarası tanımlamamı istiyor ancak girdiğim telefon numarası daha önce kullanılmış ya da hatalı diye bir uyarı alıyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? Veya uygulamaya telefon numarası ile giriş yapmamın bir yolu var mı?
Bitexen uygulamasına girerken telefon numarası istiyor girince geçersiz numara diyor nasıl düzeltirim önceden kaydolmuştum bu numaramla ama şimdi kabul etmiyor mobil uygulamaya girerken geçersiz ya da kullanılmış numara diyor nasıl düzeltirim yardımcı olun
Bitexen telefon numarası geçersiz veya kullanılıyor hatası fakat ben daha önce hiç Bitexen kullanmadım acil çözüm lütfen. En hızlı şekilde halledilmesini arz ederim. Yani niye böyle oluyor kii böyle olmaması lazım ya bu nedir lütfen halledin.
Bitexen hesabım daha önce olmamasına veya kullanmama rağmen telefon numarası kullanıyor veya geçersiz hatası alıyorum bir başkası nasıl kullanabilir hesabımı onay kodu olmadan... Lütfen yardımcı olabilir misiniz en hızlı şekilde. Teşekkür ederim Kolay gelsin
Bitexen'e yeni üye olmama rağmen 5 btxn Bonus henüz hesabıma tanımlanmadı. Kimlik doğrulama adres doğrulama, telefon numarası doğrulaması vs hepsi onaylandı. Konuyla ilgili en kısa zamanda yardımlarınızı bekliyorum ve konunun çözümlenmesini istiyorum.
Bitexen hesabım var ama çok uzun zamandır girmiyordum şu an e posta hesabını kullanmıyorum ve o hesabın şifresini hatırlamıyorum yeni hesap açtığımda ...
Bitexen uygulamasını indirdim üye oldum ve bundan hemen sonra giriş yapmak istedim. Girişin peşine benden telefon numaramı istedi. Onaylamak için ve telefon numaramın kullanıldığını belirtiyor. Bununla ilgili ne yapmalıyım yardımcı olur. musunuz. Nedenini merak ediyorum. Telefon numara kim hesap açm...