Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bitexen ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Para Hesaba Geçtiği Halde Onay Vermeyen Bitexen

Sedat
Sedat 27 Eylül 2022 21:02

Para yatırdım hesabıma yansıtmadılar. 6 saat oldu henüz dönüş yapan yok ilgilenen cevap veren yok Eğer ki bu şekilde mağdur etmeye devam edecekseniz bu işi yapmayın çok büyük mağduriyet yaşıyorum şu an Yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağım ilk işim bu olacak

Bitexen Logo
Bitexen27 Eylül 2022 22:17
Bitexen Logo
Bitexen28 Eylül 2022 11:38

23 Şubat

Bitexen Onay Sorunu Yapmam

Merhaba y*************@gmail.com mail adresimden başlatmış olduğum üyelik işlemlerimde onaylama sürecinde sıkıntı yaşıyorum saatlerce beklememe rağmen henüz hiçbir onayım yapılmadı işlem yapmak istiyorum fakat onayım yapılmadığı için para yatıramıyorum lütfen ilgilenin.

25 Ağustos 2022

Bitexen Para Çekimi Engellenmesi

Ben hayatımda bu kadar kötü bir işlem görmedim. Bitexen’i 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum birçok kez para çekip para yatırdım dün kullandığımda hesabımın kimlik onayı gitmişti hesabıma kimlik onayı yaptım ve başka bir borsadan coin gönderip TRY çevirdim, TRY'i banka hesabıma çekmek istediğimde işl...

22 Ağustos 2022

Bitexen Adres Ve Kimlik Onayı Yapılmaması!

Bitexen hesabımın onaylanmasını saatlerdir bekliyorum adres ve kimlik onayını artık ikisini de onaylar mısınız paramızı yatıracağız mağdurduk yaşıyorum bir an önce onaylanmasını talep ediyorum bu kadar uzun sürülmemeli onay süresi sonuçta güvenli diye kullanmaya başlayacağım.

18 Ağustos 2022

Bitexen Uygulaması Kimlik Onaylama Sorunsalı

Bitexen'e üye oldum. Normalde böyle uygulamalarda 1-2 saat içinde onay yapılması gerekir. 24 saat dolmasına rağmen adresim onaylandı ama hala kimlik onayı yapmadılar. Kimlik onaylanmadan da para yatırma işlemi yapamıyorum.

15 Ağustos 2022

Bitexen Adres Ve Kimlik Onaylanmaması 17 Saattir

17 saattir bitexen den kimlik onayı ve adres onayı bekliyorum insanları neden bu kadar mağdur ediyorsunuz paramızı yatıracağız yatıramıyorum saatlerdir sürekli bakıyorum kimlik ve adres onayım yapılsın diye ama hala yapılmadı. Artık bu kadar mağdurduk yeter bir an önce onaylanmasını talep ediyorum.