Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız 3.4
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Bitexen ile ilgili bir şikayetin mi var?

Bitexen Onayı Üyelik

1.035 Şikayet
Şikayet Sıralaması
3 gün önce

Bitexen Yeni Üye 150

Bitexen firmasının yeni üyeye verildiği 150 TL hesabı onayladığım halde hesabıma gelmedi gereken bütün işlemleri yaptım ama yinede para hesabıma gelmedi bitexen gereğini yapmasını bekliyorum yoksa hesabım geri kapatılsın yalan reklamlı bir şeyde hesabımın olmasını istemiyorum.

Bitexen Yeni Üye 150
Yusuf'un Teşekkür Mesajı
  • 2 hafta önce

“Teşekkürler”

Yusuf Şikayetini Yayından Kaldırdı
3 hafta önce

Bitexen Üyelik Hediye Bonusu 150 Tl

Bitexen ilk üyeliğe 150 TL kampanyası için üye oldum, yatan bir meblağ yok bekliyorum profilimi onayladılar sonrasında işlem yapacağım cevap bekliyorum.

3 hafta önce

Bitexen Üye Oldum 150 TL Yatmadı

Merhaba ismim Durmuş Dursun Bitexen üye oldum 150 TL yatırılmadı. Konuyu sizinle paylaşmak istedim konu hakkında değerli yardımlarınızı bekliyorum. Tüm işlemleri eksiksiz yaptım. Tüm işlemlerim onaylandı fakat 150 TL yatırılmadı bu yüzden al sat işlemi yapmıyorum şu anda.

Bitexen 150 TL Vermedi

Gereken onayları doldurmuş olup kabul edilmiştir. Hesabım ama üyelik bonusu olan btx hesabıma geçmiş değil kampanyanız sonmu buldu yoksa ben mi bir yanlış yaptım bu konuda bana yardımcı olur. Musunuz. Bir de arkadaşımın bana göndermiş olduğu referans link yöntemi ile kayıt yaptım. 1 hafta oldu 150 T...

Bitexen Onaylandı Hesaba Düşmedi

Merhaba Bitexen e üye oldum dedikleri gibi 150 TL falan gelmedi onaylandı hepsi ama gelen bir şey yok herkes işini buradan hallediyor galiba bende yardımcı olmanızı bekliyorum başlangıç için güzel fırsat teşekkür ederim kolay gelsin inşallah bir an önce çözülür

Bitexen Üyelik Bonusu D

Gereken onayları doldurmuş olup kabul edilmiştir. Hesabım ama üyelik bonusu olan btx hesabıma geçmiş değil kampanyanız sonmu buldu yoksa ben mi bir yanlış yaptım bu konuda bana yardımcı olur. musunuz. Bir de arkadaşımın bana göndermiş olduğu referans link yöntemi ile üye oluşturdum ona da bir şey ge...

Bitexen 150 TL Ödül

Bitexen üye oldum bilgilerimi ikametgah vs hepsini onaylattım 150(5btxn) üyelik için verilecek olan miktar 51 (3btxn) tl olarak eklendi geriye kalan tutar nerede herkese farklı farklı rakamlar yatırılıyor sanırım geriye kalan eksik rakam iade edilmez ise hesabımı kapatacağımı bilmenizi isterim.

1 ay önce

Bitexen 150 TL Kampanyası Gelmiyor

Bitexen'e üye oldum hesabımı onayladım ama bir türlü 150 TL hesabıma gelmedi. Lütfen yardımcı olur musunuz o kadar uğraştım profilimi onayladım, kimliğimi onayladım, gereken her şeyi yaptım. Bu konuda Bitexen'e güvendik yardımcı olun lütfen. Herkese geliyor bize gelmiyor.

28 Şubat

Bitexen 150 Tl Hediye

Bitexen üye oldum 150 TL hediye kampanyasına hesabım. Onaylandı ama 49.25 kuruş var tamamı yatmadı hediyemin tamamının yatmasını bekliyorum insanlara böyle vaat verip de 50 TL yatırmak da ne bilim yanıltmaktan farksız lütfen paramı yatırın hakkım olanı.

28 Şubat

Bitexen Kayıt Oldum Hediye Gelmedi

Üyelik kaydını referanstan yapmama rağmen para gelmedi bana bitexen dalga mı geçiyorsunuz anlamadım hesabım onaylandı her şeyi doğru düzgün yaptım çağrı Tanerin paylaştığı link ile kayıt oldum gel gör ki para hesabıma yatmadı neden öyle bir şey oldu açıklama bekliyorum

Bitexen 150 Lira Yatmadı

Bitexen'e üye oldum ve 150 lira hesabıma gelmedi. Bütün onaylamaları da yaptım onaylandı. Hala daha bekliyorum. Bu sorun giderilebilir mi acaba?

Bitexen'e Üye Olduktan Sonra Alamadığım Para

Bitexen'e üye olup hesabımı onaylattım ancak referans kodu ile üye olan herkese verilen para bana gelmedi. Birkaç saat oldu. Belki düzelir diye bekledim ancak hala ne hesabıma bir para tanımlandı ne de bir geri dönüş aldım verilmeyecekse neden uğraştırıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim.

Bitexen Şikayet Hata İlgilenirseniz Sevinirim

Bitexen'e üye olup hesabımı onaylattım ancak referans kodu ile üye olan herkese verilen para bana gelmedi. 1 Gün oldu belki düzelir diye bekledim ancak hala ne hesabıma bir para tanımlandı ne de bir müşteri temsilcisi aradı. Para verilmeyecekse neden böyle uğraştırıyorsunuz?

Ali

Bitexen 150 TL Hediyesinin Hesaba Geçmemesi

İyi günler yeni üye olan onaylanmış bütün hesaplara 150 TL hediyesini yapmıştım her şeyi onaylattım ama başkasının referans koduyla üye olmadım kendim üye oldum ve her onaylama işlemini onaylattım ve hala 150 TL hediyesi gelmedi kendi referans kodum 128534697 budur. Gereğinin yapılmasını arz ediyoru...

Bitexen Ödül Gelmedi Sebebi Ne

Merhabalar sosyal medyada gördüm ve arkadaş önerisi üzerine hem de hediye almak için bitexen e üye oldum hesabımı da onaylattım onaylandı hesabım ama hala bahsedilen hediye gelmedi arkadaşlarım aldı hediyesini ama bana bir türlü gelmedi iki gündür bekliyorum sebebi nedir acaba

Bitexen Ödül Gelmedi Sebebi Ne
26 Şubat

Bitexen 75 TL Ve Referans Kodu Ödülü Vermedi.

Bitexen e dün üye oldum. Doğrulamaları yaptım ama 75 TL hesabıma gelmedi ayrıca bir arkadaşımda benim referans kodumla üye oldu ikimize de bitexen coin gelmedi lütfen bu sorunu çözün! 2 gündür bekliyorum. Opsiyonel olan harici bütün doğrulamaları onaylandı.

Bitexen 75 TL Ve Referans Kodu Ödülü Vermedi.

Bitexen 150 TL Kampanyası

Bitexen üye oldum bilgilerimi ikametgah vs hepsini onaylattım 150(5btxn) üyelik için verilecek olan miktar 47 (3btxn) tl olarak eklendi nerede geriye kalan tutar herkese farklı farklı rakamlar yatırılıyor. İşlem yapmak istiyordum ama hesabımı kapatmak zorunda kalacağım.

Bitexen 150 TL Kampanyası

Bitexen Üyelik Onayı 48 Saattir Olmadı

Bitexen üyeliğim 48 saat geçmesine rağmen onaylamıyor. Mail adresim bab***[email protected] adım yağmur d***. Şikayeti çözmeniz için başka bir bilgiye gerek var mi bilmiyorum telefon numaram 0536471**1. Bir de günlük para kazanma uygulamada mümkün mu acaba.

Bitexen'e Üye Oldum Herhangi Bir Para Durumu Yok

Bitexen'e kayıt oldum kendime dair bütün onaylamaları yaptım form doldurdum hepsi yalan piyasada donen muhabbetler yalan, üye olanlara para falan verilmiyor dikkat edilsin. Bitexen iletişime geçebilir mi? Olayın ne olduğunu merak ediyorum gerçekten. X

Marka Profili

Bitexen, 3 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Bitexen, 3 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100