Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız 3.4
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Bitexen ile ilgili bir şikayetin mi var?

Bitexen Onay Referans Kodu

475 Şikayet
Şikayet Sıralaması
6 gün önce

Bitexen Yeni Üyelik İçin Verilen Para Hesabıma Geçmedi

Bitexen üye olana 200 TL kampanyasına katıldım ve hesabım için gerekli tüm onaylamaları yaptım fakat buna rağmen hesabıma sadece 3 exen yükleme yapıldı yani 50 TL değerinde, vaat edilen yüklemenin yapılmasını talep ediyorum. Referans kodum: 829459380

1 hafta önce

Bitexen 150 TL Yatmadı

[email protected] hesabım Bitexen hesabını onayladım ama hala para yatmadı yoksa referans kodu mu lazım, lazım değilse neden yatmadı bunun sebebi nedir? Sizi güvenilir bir kuruluş olarak görüyoruz. Bitexen a. Ş kuruluşu olarak sizlere güveniyoruz. Hamit k--.

2 Destekçi
Yahya'nın Teşekkür Mesajı
  • 2 hafta önce

“Sağ olun”

Bitexen Kimliğim Bir Türlü Onaylanmıyor

Bitexen isimli uygulamaya arkadaşımın referans koduyla katıldım ve adresimi onaylattım fakat ısrarla denememe rağmen asla kimliğimi onaylatamıyorum. K...

2 hafta önce

Bitexen Hesabıma 150 TL Gelmedi

Bitexen'e yeni kullanıcı olarak, ünlü bir hesabın referans koduyla kayıt olmuştum. Kimlik onayı, adres onayı ve müşteri tanıma formumu yüklememe rağmen hesabıma para geçmedi. Üstelik hesabıma da para yüklemiştim. 150 TL'nin hesabıma geçmesini arz ediyorum. Geri dönüş yaparsanız çok sevinirim

Bitexen'e Üye Olduktan Sonra Alamadığım Para

Bitexen'e üye olup hesabımı onaylattım ancak referans kodu ile üye olan herkese verilen para bana gelmedi. Birkaç saat oldu. Belki düzelir diye bekledim ancak hala ne hesabıma bir para tanımlandı ne de bir geri dönüş aldım verilmeyecekse neden uğraştırıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim.

Sefa'nın Teşekkür Mesajı
  • 3 hafta önce

“İlginiz için teşekkür ederim iyi günler dilerim”

Bitexen Para Mı Vermedi.

Bitexen'e üye olup hesabımı onaylattım ancak referans kodu ile üye olan herkese verilen para bana gelmedi. 1 Gün oldu belki düzelir diye bekledim ancak hala ne hesabıma bir para tanımlandı ne de bir müşteri temsilcisi aradı. Para verilmeyecekse neden böyle uğraştırıyorsunuz?

Bitexen 150 TL Gelmedi

Merhabalar Bitexen'e referans kodu ile üye oldum. Hesabımın her şeyini onaylattım ama hesabına vaat edilen 150 TL gelmedi bu konunun çözülmesini istiyorum. Her şeyim tamam ve hesabıma vaat edilen 150 TL gelmedi hesap adı: Tuğba sarı diye kayıtlı bu konunun çözülmesini istiyorum

Ali

Bitexen 150 TL Hediyesinin Hesaba Geçmemesi

İyi günler yeni üye olan onaylanmış bütün hesaplara 150 TL hediyesini yapmıştım her şeyi onaylattım ama başkasının referans koduyla üye olmadım kendim üye oldum ve her onaylama işlemini onaylattım ve hala 150 TL hediyesi gelmedi kendi referans kodum 128534697 budur. Gereğinin yapılmasını arz ediyoru...

Mehmetcan sonuçtan çok memnun

Bitexen Üye Oldum Para Gelmedi

İyi akşamlar. Şu anda bitexen referans koduyla giriş yaptım kaydoldum. Tüm işlemlerin hepsini tamamladım, kimlik onayı, adres onayı, müşteri tanıma on...

Bitexen Bahsedilen 150 TL Gelmedi

İyi günler ben şu anda bitexen referans koduyla giriş yaptım kaydoldum. Tüm işlemlerin hepsini tamamladım, kimlik onayı, adres onayı, müşteri tanıma onayını tamamladım bekledim bekledim 150 TL para hesabıma gelmedi gereğinin yapılmasını arz ederim teşekkürler. Ref kodu 725997315.

Bitexen 150 TL Gelmedi

Berkan sonuçtan çok memnun
Berkan Şikayetini Yayından Kaldırdı
Efe

Bitexen 150 TL Yatmadı

Bitexen'e üye olup hesap onayını tamamlayınca 100 TL hesaba düşmesi gerekiyor fakat kimlik, adres doğrulamalarını da yapıp hesabımı onayladığımda para hesabıma düşmedi bir süredir bekliyorum. Herhangi bir para aktarması olmadı. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Referans kodum : 628531239

Bitexen Referans Ödüllerimi Yatırmıyor

Bitexen borsası referans ödüllerimi yatırmıyor. Bitexen referansım ile üye yaptığım her kişi için 3 btxn coini hem bana hem üye yaptığım kişiye verileceği yazıyordu. Arkadaşlarımı kendi referans kodum ile üye yaptım, onların hesapları onaylandığı ve ödüllerini aldığı halde, kendi hesabımdan referans...

Bitexen Referans Ödüllerimi Yatırmıyor

Referansımla Birilerini Kaydettiğime Rağmen Btxn Kazanamıyorum

videoplayer-icon

Kendi referans kodumla 5 kişi kaydoldu ama herhangi btxn kazanamadım, referans geçmişime baktığım zaman 5 kişi kaydolmuş görünüyor ama durum: hesap onayı bekleniyor. Yazısı var ve hepsinde kazanılan 0 btxn yazıyor, referansımla kaydolmalarına rağmen ben neden btxn kazanamıyorum, sorunumun çözülmesin...

Bitexen 100 TL Hediye Bakiyem Hesabıma Tanımlanmadı

Instagram üzerinden girdiğim URL adresiyle referans koduyla bitexen üyeliğimi yaptım ve hesabım onaylanmasına rağmen 100 TL hediye bakiyem hesabıma tanımlanmadı. Yardım edin lütfen.

Bitexen İlk Kayıt Ödülü

Merhaba iyi günler referans koduyla katılmama rağmen 100 TL katılım ödülü gelmedi Instagram üzerinden linke tıklayıp indirmiştim kimliğimi ve diğer şeyleri onaylamama rağmen gelmedi ve ulaşım sağlayamıyorum uygulama üzerinden yardımcı olursanız sevinirim

Cem

Bitexen Referans Kodu Ödülü

Referans kodu girerek üye oldum fakat referans ödülüm yatmadı tüm onayları yaptım fakat gelmedi hiçbir şey, kimlik onayı, ikametgah onayı üyelik onay formu gibi hepsini onayladım fakat referans kodu ile kayıt olmama rağmen ödül gelmedi. c**********@gmail.com

Marka Profili

Bitexen, 3 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Bitexen, 3 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100