Bitexen kimlik onayım hala yapılmadı 2 hafta oldu herkesin ki anında olurken benim ki onaylanmadı onaylanmasını istiyorum artık. Normalde 3-4 gün sürerken herkesin ki 2 haftadır bekliyorum artık dönüş yapar misiniz mail attım ona da dönüş yapılmadı...
Kimlik doğrulama 1 ay oldu neredeyse hala onaylanmadı. Neye göre onay yapıyorsunuz çok merak ediyorum. Coin alacağım ama yatırım yapamıyorum lütfen dönüş yapar mısınız? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Bu kadar uzun sürmesi normal mi? Aynı gün onaylananlar oluyor. Benimki 1 ay sürdü
Ben yaklaşık 1 aydır kimlik doğrulanmasını bekliyorum. Bir an önce olmasını istiyorum lütfen yardımcı olun. Arkadaşlarım yaptığı an oldu bazıların bir gün beklediler ben 1 ay bekliyorum kimlik onayını. Lütfen müdahale edip bakın. Okul açılıyor paraya ihtiyacım var lütfen yardımcı olun.
Kimlik doğrulama defalarca girmeme rağmen sonuç hep aynı kimlik bilgilerini yüklüyorum ve bir müddet sonra tekrardan (hiçbir şey yüklememiş gibi) döküman yükle diyor. Bu sorunu 5, 6 defa onay bilgilerini yükleme rağmen hala devam ediyor. Bilgileri yüklüyorum bir müddet sonra tekrardan döküman yükley...
2 hafta önce arkadaşımın referansıyla giriş yaptığım bitexen uygulamasın da, benden kimlik doğrulama ve adres onaylama istedi istedikleri belgeleri e devletten ve kimliğimin ön ve arka yüzünün resmini çekerek verdim. Yaptığım işlem üzerinden bir hafta geçmesine rağmen halen onaylanmadı.
Kimlik doğrulama defalarca girmeme rağmen sonuç hep aynı döküman hatası veriyor, bu arada kimliğim yeni kimlik, onay verilirse ürün alışveriş konusunda güzel olur, anlamış değilim. Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim, kimlik onayı hatası çözelim lütfen.
2 haftadır kimliğin onaylanmasını bekliyorum yeter ne zaman kabul edeceksiniz bütün hepsi kabul oldu ama benden sonra yapan herkesinki de kabul oldu ilgilenir misiniz artık 2 hafta oldu lütfen ilgilenin artık... Adres onayı onaylandı sadece kimlik onayım kaldı o kabul olmadığı için diğerlerini de ya...
Bitexen kimlik onayı için yaklaşık 10 gündür bekliyorum fakat hâlâ bir gelişme yok yardımcı olur musunuz? İşlem yapmak istiyorum fakat yapamıyorum aşağıya kendi mail ve onay ekranının ssi atacağım lütfen yardımcı olur musunuz? Sorunumun çözümü için şimdiden teşekkür ederim.
Kimlik doğrulama işlemi hala yapılmadı. Uygulamayı kullanmam gerekiyor ancak hala onay gelmedi yardımcı olur. Musunuz çünkü başka borsaya geçeceğim biraz ilgilenin lütfen yaklasik1 ay oldu. Adres de doğrulandı ama kimlik onayı neden gelmiyor anlamıyorum. Yardımcı olur musunuz
Bitexen platformuna kayıt oldum kimlik onayını attım ama kimliğim 12 gündür onaylanmadı normalde diğer borsalarda hemen onaylanıyor ama bu platformun eksiklikleri var gerçekten Binance gibi uygulamaları kimse geçemiyor. Sayın bitexen ekibi lütfen kimliğimi hemen onaylayın.
Uygulamayı yükledim 10 gün oldu. Kimlik doğrulama hala onaylanmadı ve referans olacağım bir çok kişi benim kimliğimin doğrulanmasını bekliyor bu yüzden şu ana kadar herhangi bir işlem yapamadım. Yarımcı olabilirseniz çok sevinirim. İlgileriniz için teşekkür ederim
Bitexen tam 15 gündür kimliğimi doğrulamıyor defalarca denememe rağmen acaba doğum yerimi yanlış mı biliyorum diye düşündüğüm bir 15 gün oldu. Yani ben daha kimlik onayında bu kadar bekleyeceksem onaylandıktan sonra tabii onaylanırsa ileride yapacağım işlemlerde nasıl sorunlarla karşılaşacağımı düşü...
Hesap onaylamıyor adres onayı vermiyor 2 sattır uğraşıyorum hala onay bekliyorum. Adres sorgulamada Normalde hemen olması lazım onay kimlik doğrulama tamam ama adrese onay vermesi saçma kaliteli bir sitede çok önerdi arkadaşım ama bir türlü onay vermedi y*************@gmail.com
Bitexen kimlik onayı hala yapılmadı. Diğer borsalarda saniyeler içinde yapılırken bu kadar beklemesi gerçekten can sıkıcı adres onayı saniyeler içinde onaylanmıştı oysa ki kayıt olduğum e-posta a**********@gmail.com bu kadar bekletmeniz hiç iyi bir etki bırakmıyor üstünüzde.
Benim referans kodumla kayıt yapılan m**[email protected] mailine sahip hesap kimlik doğrulamasında sürekli hata veriyor. Kimliğin ön ve arka yüzünü en az 10 kere gönderdim ama onay vermiyor. Kendi hesabımda tek denemede onay verdi. Lütfen acil bir çözüm bulun.
Bitexen hesabımın kimlik onayı 1 haftadır gerçekleşmedi, bu kadar uzun sürmesi hiç normal değil diğer siteler dakikalar içerisinde onaylaya biliyorken ben neyi bekliyorum tam olarak. A*****@Gmail adresi ile kayıt oldum, ilgili birileri yardımcı olabilecek mi.
Merhaba e****************@gmail.com mailiyle kayıtlı hesabımın kimlik doğrulaması hala onaylanmadı. Diğer borsalarda anında onaylanmasına rağmen Bitexen'de böyle bir durum ile karşı karşıya kaldım. İşlemlerimi yapabilmek için e****************@gmail.com hesabımın kimlik doğrulama sürecinin onaylanma...
Bitexen kimlik doğrulaması halen doğrulanmadı Bitexen kimlik onayı halen yapılmadı. Diğer borsalarda bu süreç çok hızlı bir şekilde yapılırken sizin borsada bu kadar bekletilmesi çok can sıkıcı oysaki adres onayı saniyeler içinde yapılırken kayıtlı olduğum e posta z*********@gmail.com
Bitexen borsasına kimlik doğrulama için kimlik bilgilerimi yolladım ama bir haftadır kimlik onaylama yapmadı bitexen borsası. Bir haftadır bekliyorum. Kayıtlı mail adresim z*****@gmail.com. Umarım kısa sürede onay verirler. Bu kadar beklemek gerçekten üzücü.
Bitexen teknolojiye bir hafta önce üye oldum gereken bütün bilgileri verdim ama hesap onaylanması için kimlik doğrulama gerekiyor onu da yapmış olmama rağmen hesabım hala onaylanmadı ve her defasında tekrar geri istiyor. Destek ekiplerine yazdım müşteri hizmetleri cevap vermiyor yoğunluk nedeniyle d...