Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız 3.4
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Bitexen ile ilgili bir şikayetin mi var?

Bitexen İptal Etme Onay

47 Şikayet
Şikayet Sıralaması
06 Eylül 2022

Bitexen Kimlik Onayı Lütfen

Ben hesabımı açalı kaç hafta oldu ve onay vermediniz böyle olacaksa iptal edin. Daha iyi arkadaşlarım hepsi onaylanıyor ama benim kimliğim neden olmuyor. Bu konuda yardımcı olur. musunuz. Lütfen yani 2 hafta oldu. Neredeyse onaylansın artık ben bekliyorum.

Bitexen Kimlik Onayı Lütfen
31 Ağustos 2022

Bitexen Kayıt Olma Sorunu

Bitexen'e kayıt oldum kayıt olurken hızlı kayıt hızlı onay diyorlar fakat 3 gündür kimlik onayı bekliyorum sinirlenip iptal etmeye çalıştım iptal de etmiyorlar hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Ya onaylayın y iptal edin 2 sinden birisini yapın artık

30 Ağustos 2022

Bitexen Kimlik Bilgileri Onaylanmıyor

Bitexen üyeliği açtım yaklaşık 5 gündür kimlik bilgilerimin fotoğrafını atmama rağmen Kimliğim doğrulanmıyor onay bekliyor yazıyor kimlik bilgilerimin kullanıldığını düşünüyorum. Yetkililerin cevap vermesini bekliyorum. İptal etme gibi bir durum da yok hala dönüş yapılmadı.

29 Ağustos 2022

Bitexen Hesabım Onaylamıyor Buna Bir Çözüm İstiyorum

Hesabım hala onaylanmadı bir kere yaptım kimlik işlemini ama iptal ettiler. Sonra bir daha yükledim hala onaylanmıyor bunun çözülmesini istiyorum. Her şeyim doğru ama veri tabanında eslenmedi diye hata veriyor halbuki bütün bilgiler doğru ve eksiksiz bunun çözülmesini istiyorum

29 Ağustos 2022

Bitexen Kimlik Onayı Olmuyor

b***************@gmail.com e-mail adresi üzerinden üye olduğum bitexen adres onayımı 5 dakika içinde yaptı ama kimlik onayım günlerdir olmuyor. İptal edip baştanda yapamıyorum. Bu konu hakkında en kısa süre içinde yardımcı olup kimliğimi onaylarsanız çok sevinirim

Bitexen Kimlik Üyelik Onayı

Bitexen hesabını onaylamak için tüm bilgilerimi girdim ama henüz onaylanmadı ve ne kadar bekleyeceğiz. Ne yapmam gerek iptal edemiyorum tekrar üyelikte oluşturamıyorum.

Bitexen Kimlik Onayını Kabul Etmiyor

Bitexen kimlik onayı sırasında her seferinde döküman geçersiz diye iptal ediyor. Diğer arkadaşlarım çekip direk yükledi kabul edildi. Beraber yaptığımızda bile kabul etmedi farklı cihazlardan denedim kabul etmiyor kimliğimi daha kaç farklı açıdan çekmem gerekiyor

Ali

Bitexen Kimlik Onayı Bekleme

Bitexen'de kimlik onayı 4 gündür bekliyorum herhangi bir değişiklik olmuyor. Bu konuda yardımcı olunabilirse çok memnun kalırım. Hiç olmazsa iptal edilip tekrar onay gerçekleştirmek istiyorum ama hala hesabımı hala doğrulayamadım bir türlü. Buradan yardımlarınız bekliyorum.

Bitexen Kimlik Onaylama Sorunu

Sevgili Bitexen kimlik onayı bekleniyor diyor hala 3 gün oldu hala bekliyorum bu nasıl bir sorumsuzluk, müşteri mağduriyeti nerede kimsenin umurumda değil ; bir arkadaş önerisiyle geldim gelmez olaydım çok gereksiz, umursamaz bir tavrınız var. Bu durumu yaşayan tek ben değilim herkes aynı sorundan ş...

Bitexen Kimlik Bilgisi Onayı

Bitexen'e üye oldum. Kimlik onayı onay bekleniyor yazıyor ya kimliği onaylayın ya da iptal edin. Yeniden kimlik bilgilerimi gireyim adres onayı hemen onaylandı kimlik bilgisi onaylanmıyor neden böyle bir hata verdi. Anlamış değilim. Bu konuda gerekeni yapmanızı arz ederim

26 Ağustos 2022

Bitexen Adres Doğrulama Yanlış Belge Girdim. Onaylama İptal Olmuyor

4 gündür adres doğrulaması yaptım ikametgah olarak dosya yükledim ama yanlış dosya yüklemişim. Şu ana kadar da doğrulama beklemede diyor (doğrulama olamaz) (çünkü belge yanlış girdim) ve hala sonuçlanmadı bir an önce bakılsın ve tekrardan adres doğrulamak istiyorum adres doğrulamasını iptal etmek v...

Bitexen Adres Doğrulama Yanlış Belge Girdim. Onaylama İptal Olmuyor

Bitexen Kimlik Onayı Bekleniyor

Bitexen kimlik onayı bekleniyor diyor 3 gündür böyle ne reddedildi ne de onaylandı adres hemen onaylandı yalnız kimlik onayı halen duruyor. Öyle ne yapmalıyım iptal edemiyorum. Tekrar üyelikte oluşturamıyorum. Bu konu hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Bitexen Kimlik Onayı Çok Uzun

2.5 gündür Bitexen kimlik doğrulama onayı bekliyorum hala değişen bir şey yok daha ne kadar bekleyeceğim bu işlemi hızlandırmanın bir yolu yok mu beklemekten sıkıldım eğer onaylama daha uzun sürecekse iptal etmenin bir yolu var mı ya da bir şeyler yapar mısınız bu konuyla ilgili artık.

Bitexen De Kimlik Onaylanmıyor

Bitexen e kayıt oldum. Adres onayım onaylandı her şeyim Okey Fakat 2 gündür kimlik onayı yapılmıyor. Hâlâ bekliyorum. İptal edip tekrardan da onaya da gönderemiyorum bir an önce sorunu çözümünü istiyorum. Daha ne kadar bekleyeceğim bilmiyorummmmmmmmm

Bitexen Hesap İşlem İsteği

Bitexen hesabımda kimlik onayı yaparken adımın harfini yanlış girmişim rica edersem kimlik onay işlemimi iptal eder misiniz onaylanıyor da kalmış şekilde bekliyor dünden beri uğraşıyorum tekrardan buraya yazmakta çözüm buldum çünkü müşteri hizmetlerine bağlanmıyorum sıra bana gelmiyor bir türlü.

Bitexen Kimlik Onayı Gerçekleşmiyor

Bitexen e kaydoldum fakat hesap onayı sırasında en az 4 defa kimlik formum haberim ve müdahalem olmadan iptal ediliyor buna rağmen tekrar tekrar formu doldursam da gecikmeli sürelerle tekrar iptal oluyor, bir türlü onay sağlanamıyor. Formu doğru bir şekilde eksiksiz doldurduğumu da belirtmek isterim

Bitexen Kimlik Onayı İstiyorum

Betexen üyeliğimi yaptım fakat kimlik onayı yapılmadı ve bana hiçbir şekilde ne olumlu ne olumsuz dönüt yapıldı. Ben Birikim yapmak için sizin siteyi seçtim eğer onay falan bana hiçbir şekilde gelmezse iptal ederim ve burayada kimseye önermeyeceğim bildiriyorum size

Bitexen Kimlik Onaylanmasını Bekleniyor

Kimlik doğrulaması için 2 gündür bekliyorum. Daha ne kadar beklemem gerekiyor kimliğimin doğrulanması için. Kimlikle alakalı bir sorun varsa iptal edin tekrar göndereyim. Bir kimlik doğrulaması için bu kadar bekleyeceksek vay halimize. Sorunumun en kısa süre içinde çözülmesini ivedilikle rica ediyor...

bitexen-kimlik-onaylanmasini-bekleniyor-2.pdfpdf

bitexen-kimlik-onaylanmasini-bekleniyor-1.pdfpdf
Aycan sonuçtan çok memnun
Aycan Şikayetini Yayından Kaldırdı

Bitexen Kimlik Onayını Acil Yapın

kimlik onayımı iptal etmişsiniz her şey doğru olmasına rağmen ben tekrar daha net ve düzenli şekilde tekrardan kimliğimi yükledim bu sefer onaylamanızı rica ediyorum bir 4 gün daha beklemek istemiyorum.

Marka Profili

Bitexen, 3 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Bitexen, 3 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100