Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bitexen ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Bitexen Uygulamasında 20 Btxn Gelmedi

Sena
Sena 18 Eylül 2022 15:36

Bitexen uygulamasına bir arkadaşımın referans koduyla kaydoldum. Bütün belgelerim onaylandıktan ve müşteri tanıma formunu doldurduktan sonra bana ve referans olan arkadaşıma 20 btxn geldi. Daha sonra ben başka bir arkadaşıma referans oldum ancak ona da bana 5 btxn geldi. 01.09.2022 sonrası olan kayıtlara 5 btxn demişsiniz ama biz 12 Eylülden sonra üye olduk bize 20 btxn geldi aradan sadece 5 gün geçti 5 btxn geldi.

Bitexen Logo
Bitexen18 Eylül 2022 17:17

11 Eylül 2022

Bitexen Ücretin Eksik Yatırılması!

Bitexen'de arkadaşımı referans kodu ile üye yaptığım halde bana ve ona gelen miktar 5 bitexen idi eskiden 20 veren uygulama şimdi bu kadar vermesi kabul edilebilir bir durum değil şahsen bu tür davranışlar insanların uygulamaya olan güvenini olumsuz yönde etkiliyor lütfen durumu düzeltin.

22 Ağustos 2022

Bitexen Uygulamasında Kimliğimin Onaylanmaması

22 Ağustos 2022 pazartesi günü arkadaşımın referans koduyla Bitexen uygulamasına kısa süre zarfında üye oldum kısa sürede adresim onaylanmasına rağmen Halen kimliğim saatlerdir onaylanmadı lütfen en kısa sürede tarafıma geri dönüş sağlanmasını bekliyorum

21 Ağustos 2022

Bitexen Ödülümün Yatmaması

Bitexen uygulamasından arkadaşım benim referans kodumla üye oldu. Onun hesabına para geldi fakat benim hesabıma hala gelmedi.

Bitexen Ödülümün Yatmaması
20 Nisan 2022

Bitexen Sistem Arızası Hatası

Referans kodu ile üye olmaya çalışıyorum ama uygulama sistemsel arıza veriyor kendi arkadaşlarımdan davet etmek istiyordum fakat bu hata ile karşılaştım. İlk defa bir kripto borsası kullanacağım bu sorunun çözülmesini umuyorum. Yetkili ekip bana mail yolu ile yardımcı olursa çok memnun olurum

Bitexen Sistem Arızası Hatası