Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bitexen ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Bitexen Üyelik Sözleşmesi Uzadı

Türkçe
Türkçe 18 Eylül 2022 10:36

Bitexen uygulamasına üye oldum. Kimlik ve adres bilgilerini doğrulama gerektiren işlemleri yaptım. Adres bilgilerim onaylandı ama kimlik bilgilerimin doğrulanması gerçekleşmedi. Çoğu arkadaşımın bilgileri de doğrulanmamış. Yardımcı olursanız sevinirim. Çok yavaş ilerliyor süreç.

Bitexen Logo
Bitexen18 Eylül 2022 17:14

Bitexen Onaylandı Hesaba Düşmedi

Merhaba Bitexen e üye oldum dedikleri gibi 150 TL falan gelmedi onaylandı hepsi ama gelen bir şey yok herkes işini buradan hallediyor galiba bende yardımcı olmanızı bekliyorum başlangıç için güzel fırsat teşekkür ederim kolay gelsin inşallah bir an önce çözülür

Bitexen Üyelik Bonusu D

Gereken onayları doldurmuş olup kabul edilmiştir. Hesabım ama üyelik bonusu olan btx hesabıma geçmiş değil kampanyanız sonmu buldu yoksa ben mi bir yanlış yaptım bu konuda bana yardımcı olur. musunuz. Bir de arkadaşımın bana göndermiş olduğu referans link yöntemi ile üye oluşturdum ona da bir şey ge...

Bitexen 150 TL Kampanyası Gelmiyor

Bitexen'e üye oldum hesabımı onayladım ama bir türlü 150 TL hesabıma gelmedi. Lütfen yardımcı olur musunuz o kadar uğraştım profilimi onayladım, kimliğimi onayladım, gereken her şeyi yaptım. Bu konuda Bitexen'e güvendik yardımcı olun lütfen. Herkese geliyor bize gelmiyor.

Bitexen 150 Tl Hediye

Bitexen üye oldum 150 TL hediye kampanyasına hesabım. Onaylandı ama 49.25 kuruş var tamamı yatmadı hediyemin tamamının yatmasını bekliyorum insanlara böyle vaat verip de 50 TL yatırmak da ne bilim yanıltmaktan farksız lütfen paramı yatırın hakkım olanı.

Bitexen Kayıt Oldum Hediye Gelmedi

Üyelik kaydını referanstan yapmama rağmen para gelmedi bana bitexen dalga mı geçiyorsunuz anlamadım hesabım onaylandı her şeyi doğru düzgün yaptım çağrı Tanerin paylaştığı link ile kayıt oldum gel gör ki para hesabıma yatmadı neden öyle bir şey oldu açıklama bekliyorum