Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bitexen ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Bitexen Üyelik Bilgiler Onaylanması

Canan
Canan 25 Eylül 2022 22:50

Bitexen üyeliğim onaylanmasını bekliyorum lütfen yardımcı olur musunuz herkesinki çabuk onaylanıyor ve ben e beklemek istemiyorum lütfen onaylanırsa sevinirim.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,. Ndndj

Bitexen Logo
Bitexen25 Eylül 2022 23:09
Bitexen Logo
Bitexen26 Eylül 2022 11:38

Bitexen Para Çekme Engellendi

Bitexen üzerinde kimlik e posta numara onaylarının tümünü yapmama ve daha önceden para yatırmış olmama rağmen para çekme işlemi gerçekleştiremiyorum. İşlem engellenmiştir lütfen destek ekibiyle iletişime geçin bildirimi alıyorum lütfen yardımcı olur musunuz

Bitexen Hesabım Bir Türlü Onaylanmıyor

Hesabım 2 haftadır falan hala onay almadı onay bekleniyor yazısı çıkıyor sarı renkte ama uygulamaya giriş yaptığımda yine doküman yükleniyor yazıyor bir türlü onaylanmıyor defalarca döküman yükledim hala sonuç alamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
  • 1 hafta önce

“İmza gerektiğini bilmiyordum teşekkür ederim yeni kimliğimle tekrar deneyeceğim”

Bitexen Param İçeride Kaldı

Bitexen kayıt oldum form onayladım referans kodumla birlikte 5 exen aldım ve sattım fakat param içeride kaldı çekilmiyor bu işlem engellenmiştir diyor...

2 hafta önce

Bitexen Kullanıcı Adı Değişememe

Bitexen önceden oluşturduğum hesabımı doğrulamam için kullanıcı adını değişmem gerek ama değişemiyorum bir turlu Bitexen’in bu konuda yardımcı olmasını istiyorum hesabımı kullanacağım ama kullanıcı adından dolayı kimlik onaylamıyor şimdiden teşekkürler

2 hafta önce

Bitexen Kimlik Onaylamıyor Bir Türlü

Bir türlü kimliğimi doğrulamıyor kaç kere fotoğrafını çektim ama yok kabul etmiyor en son yani ehliyetin önününü çektim yine kabul etmedi bir türlü kimliği onaylamıyor yani yardımcı olur musunuz lütfen yardımcı olun bir türlü onaylanmıyor onaylayın Allah aşkına

Bitexen Kimlik Onaylamıyor Bir Türlü