Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bitexen ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Bitexen Telefonu Onaylatamıyorum Sms Alamıyorum

Serdar
Serdar 25 Eylül 2022 22:43

Bitexen'e üye oldum telefon doğrulaması istiyor giriyorum telefon numaramı ama hatalı bir numara diyor defalarca denememe rağmen hiçbir türlü sonuç alamadım bunun nedeni nedir bana geri dönüş sağlarsanız çok sevinirim.

Bitexen Logo
Bitexen26 Eylül 2022 11:39
Bitexen Logo
Bitexen26 Eylül 2022 11:45

2 hafta önce

Bitexen Eski Kimlik Onayı Yapamıyorum

Bitexen Eski Kimlik İle Onay Vermiyor Seri No eski kimlikte 3 haneli olmasına rağmen benden yeni kimliğin seri no uzunluğunda seri numarası istiyor. Eski kimlikte Seri numarası ve No olan kısmı yazdığımda kabul ediyor ama bu sefer de hesabı onaylanıyor lütfen bunu halleder misiniz.

2 hafta önce

Bitexen Eski Kimlik Hatası

26 Şubat
İbrahim'in Teşekkür Mesajı
  • 27 Şubat 00:52

“Tekrar selfie onayı (opsiyonel) yüklemek gerekiyor düzelttiğiniz için teşekkür ederim bitexen ❤️”

Bitexen Onay Bekleniyor Yazıyor Onaylamıyor

Bitexen telefon doğrulamasını, kimlik onayını, Adres onayını, Müşteri tanıma onayını 5 dakika içinde onayladı Ama selfie onayını (opsiyonel) 1 haftadı...

20 Şubat

Bitexen Tel No Kullanılıyor Hatası

Bitexen hesabım daha önce olmamasına veya kullanmama rağmen telefon numarası kullanıyor veya geçersiz hatası alıyorum bir başkası nasıl kullanabilir hesabımı onay kodu olmadan... Lütfen yardımcı olabilir misiniz en hızlı şekilde. Teşekkür ederim Kolay gelsin

Bitexen Tel No Kullanılıyor Hatası
04 Şubat

Bitexen Telefon Numaram Başkası Tarafından Kullanılıyor

Bitexen uygulamasını indirdim üye oldum ve bundan hemen sonra giriş yapmak istedim. Girişin peşine benden telefon numaramı istedi. Onaylamak için ve telefon numaramın kullanıldığını belirtiyor. Bununla ilgili ne yapmalıyım yardımcı olur. musunuz. Nedenini merak ediyorum. Telefon numara kim hesap açm...