Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bitexen ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Emre sonuçtan çok memnun

Bitexen Sabahtan Beri Hesabımı Onayda Bekletiyor.

Emre 29 Eylül 2022 14:09
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü teşekkürler”

Bitexen'e sabah üye oldum. Bütün arkadaşlarımın üyeliği 10 dakika da onaylandığı halde ben kimlikten dolayı 2 kere red yedim. Müşteri hizmetlerini de aradım. Geçersiz evrak hatası aldım. Tekrar denediğimde ise sabahtan beri beklemede diyor. Bu konuda çözüm bekliyorum.

Bitexen Logo

Bitexen Logo
Bitexen29 Eylül 2022 19:22

02 Eylül 2022

Bitexen Referans Onayı ve Hediyeler

Bitexen üye oldum daha sonrasında referans getirdim getirdiğim referans hala daha onay olmadı acilen onay surecinin bitmesini talep ediyorum aksi takdirde üyeliği iptal edeceğim. Acilen çözüm istiyorum.

Bitexen Adres Onayının Verilmemesi

Bitexen yeni üye oldum ve hesap doğrulanması kısmında kimlik onayı onaylanmasına rağmen adres onayı onaylanmadı. Bilgilerimin doğruluğunun araştırılması bu kadar uzun sürmemeli kaç gündür adres onayı bekliyorum lütfen sorunun kısa sürede çözümlenmesini istiyorum. Rıdvan E--- Referans No: 222318---.

Bitexen Kullanıcı Kimlik Ve İkametgah Bilgileri Onaylama

e********@gmail.com Gmail hesabımdan Bitexen'e üye oldum ve kullanıcı bilgilerimi 2 gündür onaylanmadı bitexen hotmail hesabına mail atmama rağmen hala bir cevap verilmedi çözüm bulunması için buraya yazmak zorunda kaldım gereğinin yapılmasını istiyorum

Bitexen Kullanıcı Kimlik Ve İkametgah Bilgileri Onaylama
Enes sonuçtan çok memnun

Bitexen Hesabım Uzun Süredir Onaylanmıyor

Merhaba 5-6 gün önce bitexen üye oldum ancak hiçbir şekilde uzun süredir hesabım onaylanmıyor nedeni anlamadım. Umarım en kısa zamanda çözüm sağlayıp ...

29 Ağustos 2022

Bitexen Referansımla Üye Olanların Üyelikleri Onaylamıyor

Hevesle anlattığım kampanya maalesef beni ve arkadaşlarımı hayal kırıklığına uğrattı kaç gün oldu henüz onaylanmadı en kısa sürede ilgilenmenizi istiyorum benim mail adresim i**********@gmail.com umarım bu yazılanları görür en kısa süre çözüme kavuşturursunuz.