Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bitexen ile ilgili

Özkan sonuçtan çok memnun

Bitexen Referanslı Kayıt Ödülüm Verilmedi

Özkan 04 Şubat 13:42
Özkan'ın Teşekkür Mesajı
“Hem yazılı hem de arayarak tarafıma dönüş yapıldı sorun çözüldü.teşekkürler”

Bitexen referans kodu ile kayıt oldum. Tüm onay işlemleri tamamlandı ama 5 btxn hediyesi verilmedi. Referans kodu aldığım kişiye 5 btxn kazandınız mesajı gelmiş ama ne onun ne benim hesabımda gelen btxn yok. Mail attım ilgili birime ilettik en kısa sürede geri dönüş yapılacak dediler. Ama kimsenin geri döndüğü yok. Umarım şikayetimi buradan gören insaflı bir çalışan arkadaş hakkım olanı verir.

Bitexen04 Şubat 13:52
Özkan05 Şubat 13:20

Dün şikayetimi yazmamla tarafıma ulaşılması bir oldu. İncelemenin devam ettiği ve en kısa sürede geri dönüş yapılacağı belirtildi. 1 gün geçti yine ses yok. En kısa süre nedir merak ettim. Ayrıca incelemesi çok mu zor. İlgili birim çok mu yoğun çok mu sıkıntılar var. Artık 5 btxn için mücadele verdiğime utandım kendimden. Yatırırlarsa yatırırlar yoksa uğraşamayacağım

Bitexen06 Şubat 16:37
Özkan06 Şubat 17:07

Müsait olamadığım için açamadım 5 btxn hediyem hesabıma geçmiş. Teşekkürler

Bitexen06 Şubat 17:47
Özkan06 Şubat 17:56

Hem yazılı hem de arayarak tarafıma dönüş yapıldı sorun çözüldü.teşekkürler

27 Eylül 2022

Bitexen Ödül Gelmemesi Sorunu

Bitexen Club / Academy bölümünden quiz çözerek biriktirdiğim 12.000 puan ile 11 adet akrep coin aldım ama hesabıma hala düşmedi. Aramama mail atmama rağmen ilgilenilmiyor çok mağdur oldum ilgilenilmesinin rica ediyorum. Ekte de kanıtları koyacağım. İlgili hesap bilgileri: e**************@gmail.com

27 Eylül 2022

Bitexen Puanım Boşa Gitti

İyi geceler. Bugün Bitexen Club uygulamasından soru etkinliğini yapıp 15.300 puan topladım. 3.300 puanlık ödül hesabıma tanımlandı ama 12.000 puanlık 11 akrep alırken hata verdi ve puanım hesabımdan alındı ama hesabıma gelmedi. E postam b*************@gmail.com ilgilenirseniz sevinirim.

Bitexen Puanım Boşa Gitti
30 Ağustos 2022

Bitexen Referans Ödülü G

Bitexen'e arkadaşımın bilgileri onaylandı ve o ödülünü aldı ama ben alamadım bug oldu sanırım, yardımcı olur musunuz? Mailim: m****************@gmail.com diğer bütün reflerimden ödül aldım ama ondan alamadım Instagram'dan yazdım fakat oradan yardımcı olamıyorlarmış

25 Ağustos 2022

Bitexen Kimlik Onaylandı Adres Onaylanmıyor Kaç Gündür

Kimlik onaylandı adres onaylanmıyor, birçok arkadaştan da aynı şikayeti aldım. Exen biraz değer kazandı ve ödülleri yatırmamak için adreslerin onaylanmadığını düşünüyoruz. Şirketin bu konuyla alakalı bir bilgilendirmesi yok. Acilen cevap bekliyorum. Kimlik onayı olup da adres neden onaylanmaz, hatal...

24 Ağustos 2022

Bitexen Adres Doğrulaması Yapmıyor

Kimlik onaylandı adres onaylanmıyor, birçok arkadaştan da aynı şikayeti aldım. Ödülleri yatırmamak için adreslerin onaylanmadığını düşünüyoruz. Şirketin bu konuyla alakalı bir bilgilendirmesi yok. Acilen cevap bekliyorum. Kimlik onayı olup da adres neden onaylanmaz, hatalı bir bilgi olduğuna dair bi...