Bitexen ile ilgili

Bitexen Referans Ödemesi Yapmadı

Rana
Rana 28 Mart 21:51
Rana'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim hesabıma yattı”

Bitexen'de referans üye kampanyasında üye getirdim üyelerim kimlik doğruladı ama bana ücret ödemediler kampanya hala devam ediyor referanslarımdan herhangi bir bakiye bana yansıtılmadı. Bitexen’in bu konu ile ilgilenmesini istiyorum referans yaptım bilseydim yapmazdım

Bitexen28 Mart 21:55
Bitexen30 Mart 10:12
Bitexen30 Mart 14:31
Rana
Rana31 Mart 20:37

Teşekkür ederim hesabıma yattı

11 Nisan

Bitexen Kimlik Doğrulama Sorunu

Merhaba arkadaşlar Bitexen üyeliğim var ve kimlik doğrulamayı aktif hale getiremedim sürekli bilgileriniz vatandaşlık ver tabanında doğrulanamadı diyor ne yapabilirim? Üyelik bilgilerim telefonumda mobil uygulamada var bilgisayardan girmiyorum yardımınızı bekliyorum.

27 Şubat

Bitexen Vadettiği 150 TL Yi Vermedi

Bitexen'e referans koduyla üye oldum kimlik doğrulama için belgeleri yükledim ve hesabım da onaylandı ancak vaat edildiği gibi Bonus coin gelmedi günlerce araştırma yaptım güvenli olup olmadığını anlamak için sonuç bu muydu şikayetimin giderilmesini istiyorum acilen

27 Şubat

Bitexen Kimlik Doğrulama Şikayeti

Bitexen'de üye oldum. Hesap aylarına girdiğimde benden birkaç şey istedi. Onları yaptım fakat kimlik onayım onaylanmadı yardımcı olursanız sevinirim. Normalde üç gün süresi vardı fakat 3 gün geçti fakat bir şey olmadı. Şu anda işlem yapmak istiyorum. Fakat yapamıyorum bu sebepten dolayı

26 Şubat

Bitexen Yeni Üye Kampanyası

Sosyal medyada Ç*** Instagram sayfasında bitexen'e yeni üye olup kimlik doğrulaması ve adres doğrulaması yapanların hesabına 100 TL yükleme yapılacağını öğrenerek bitexen'e üye olup gerekli işlemleri tamamladım ama henüz hesabıma bir bakiye yansıtılmadı. Vadedilen tutarın hesabıma yüklenmesini veya ...

22 Şubat

Bitexen Onay Doğrulaması Olmuyor

Bitexen'e üye oldum. Kimlik doğrulaması adres doğrulması formunu doldurup kimlik ve adres için doğrulama onayı bekliyorum. Ardından müşteri tanıma formunu doldurup ödül hakkımı istiyorum. 150 TL hesap ödülünün yatırılması için biraz hızlı bir süreç istiyorum. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Bitexen Onay Doğrulaması Olmuyor