Bitexen ile ilgili

Bitexen Referans Kodundan Hepsini Alamadık

Ahmet
Ahmet 18 Aralık 2022 03:32
Bitexen Referans Kodundan Hepsini Alamadık

Bitexen referans koduyla üye olana 20 btxn ödül verileceğini söyleyip benim hesabıma da referansını kullandığım kişinin hesabına da 5 btxn ödülü yatırıldı. Kalan 15 btxn i hesabıma yatırmanızı bekliyorum. Konuyla ilgili yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Bitexen Logo
Bitexen18 Aralık 2022 04:12
Bitexen Logo
Bitexen22 Aralık 2022 17:44

24 Şubat

Bitexen Üyelik Ve Verilen Hediye Hakkında

Bitexen referans kodu ile üye olana 5 bitexen veriliyor deniliyor fakat 3 bitexen veriliyor sebebi nedir neden böyle oldu acaba insanlar bir heves ile giriyor kişi talebi fazla olunca ödül miktarını da düşündünüz sanırım sorunumun giderilmesini talep ediyorum

29 Ekim 2022

Bitexen 20 Btxn Ödül

27 Şubat

Bitexen'e Üye Olduktan Sonra Alamadığım Para

Bitexen'e üye olup hesabımı onaylattım ancak referans kodu ile üye olan herkese verilen para bana gelmedi. Birkaç saat oldu. Belki düzelir diye bekledim ancak hala ne hesabıma bir para tanımlandı ne de bir geri dönüş aldım verilmeyecekse neden uğraştırıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim.

Ali
27 Şubat

Bitexen 150 TL Hediyesinin Hesaba Geçmemesi

İyi günler yeni üye olan onaylanmış bütün hesaplara 150 TL hediyesini yapmıştım her şeyi onaylattım ama başkasının referans koduyla üye olmadım kendim üye oldum ve her onaylama işlemini onaylattım ve hala 150 TL hediyesi gelmedi kendi referans kodum 128534697 budur. Gereğinin yapılmasını arz ediyoru...