Bitexen Referans Kodundan Hepsini Alamadık

Merhaba Değerli Kullanıcımız, Görüş, öneri ve şikayetlerinizi bize ilettiğiniz için çok teşekkür ederiz. İlettiğiniz şikayetleri süreçlerimizi iyileştirmek adına bir fırsat olarak görüyor ve müşteri deneyimini her zaman birinci önceliğimiz olarak en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. Gerekli kontrollerimizi sağladığımızda ilgili referansınız olan hesaba yönelik üyelik oluşturma ve hesap onay belgelerinin yükleme tarihinin 01.09.2022 tarihi sonrasında gerçekleşmiş olduğunu görüntülemekteyiz. Duruma istinaden aşağıdaki bilgileri tarafınıza iletiyoruz; 01.09.2022 tarihi itibariyle Bitexen Referans Programı (“Program”) her Bitexen kullanıcısına özgü oluşturulan Referans Kodunu kullanarak yeni üyelik oluşturan, güvenlik, doğrulama adımlarını tamamlamış, “müşteri tanıma formu”nu doldurmuş ve kullanıcı olarak kaydını tamamlamış her kullanıcı Program koşullarına uygun olmak kaydıyla 5 BTXN ödül kazanacaktır. Referans olunan her bir yeni kullanıcı da “müşteri tanıma formunu” doldurduktan ve kullanıcı olarak kaydının tamamlanmasından sonra 5 BTXN ödül kazanacaktır. Referans veren ve 01.09.2022 tarihinden önce üyelik oluşturan ya da üyelik oluşturduğu halde güvenlik ve doğrulama adımlarını 01.09.2022 tarihinden sonra tamamlamayan kullanıcılar işbu Program kapsamı dahilindedir. Referans veren kullanıcılar, referans oldukları her kullanıcının ödediği işlem komisyonunun %10’u kadar komisyon hediyesi kazanacaklardır. Referans veren her kullanıcı ödediği işlem komisyonunun %5 i kadar, referans ile gelen her üye de ödediği işlem komisyonunun %5'i kadar komisyon iadesi kazanacaklardır. 31.08.2022 tarihine kadar belgelerini iletmiş kullanıcılar bakımından ise, güvenlik ve doğrulama adımlarını 01.09.2022 - 31.12.2022 tarihleri arasında tamamlamaları durumunda bu kullanıcılar 20 BTXN ödül kazanacaktır. Detaylı bilgi için link üzerinden kontrollerinizi sağlayabilirsiniz; https://destek.bitexen.com/portal/tr/kb/articles/bitexen-referans-programi-katilim-kosullari-guncel Ürün ve hizmetlerimiz hakkında her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi, 7/24 [email protected] e-posta adresinden veya 09:00-18:00 saatleri arasında 08502550892 müşteri hizmetleri numaranızdan bizlere iletebilirsiniz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle Bitexen'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri deneyimini ve memnuniyetini her zaman birinci önceliğimiz olarak en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. Talebiniz ile ilgili detaylı bilgilendirme; 22/12/2022 tarihinde sistemimize kayıtlı telefon numaranız üzerinden tarafınıza aktarılmıştır. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlık ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi
Bitexen referans koduyla üye olana 20 btxn ödül verileceğini söyleyip benim hesabıma da referansını kullandığım kişinin hesabına da 5 btxn ödülü yatırıldı. Kalan 15 btxn i hesabıma yatırmanızı bekliyorum. Konuyla ilgili yardımcı olmanızı rica ediyorum.