Bitexen Paramı Geri Vermiyor

Değerli Kullanıcımız, Kullanıcılarımızın güvenliği ve belirli sürelerde tekrar edilen prosedürlerimiz gereği hesap onay sürecinizde yapılan kontrollerde kimliğinizde imza olmaması sebebiyle işleminiz kısıtlanmıştır. İşlemlerinize devam edebilmeniz ve kimlik onayınızın gerçekleşebilmesi adına kimlik belgenizin teyit edilebilir "kimlik belgenizde imzanızın yer alacağı" formatta olması gerekmektedir. İlgili bilgi dahilinde kimlik belgesi dokümanınızı sizlere en yakın Nüfus Müdürlüğü aracılığıyla yenileterek [email protected] adresimize iletmenizi rica ederiz. Talep, öneri ve şikayetleriniz ile ilgili 24 saat içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle Bitexen'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri deneyimini ve memnuniyetini her zaman birinci önceliğimiz olarak en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. Talebiniz ile ilgili hesap onay süreci ve imzasız kimlik sebebiyle kısıt hakkında detaylı bilgilendirme; 14/01/2023 tarihinde sistemimize kayıtlı telefon numaranız üzerinden tarafınıza aktarılmıştır. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlık ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi
Parayı yatırıp coin almak istedim. İlk başta sadece kimlik onayı istediler, kimliğim onaylandı sonra coin almak istedim. Bu sefer kimliğinizde imza yok o yüzden alamazsınız dendi. E bende paramı geri çekiyim dedim bu sefer de imza olmadığı için paramı geri çekemiyorum, bana diyorlar ki kimliğinizi değiştirin Ya bu nasıl bir akıl içerideki 100 TL yi çıkartmak için kimlik bedeli 83 TL 2 vesikalık bedeli 30 TL ödedikten sonra benim o 100 TL'yi almamın ne anlamı var Paramı geri verin. Diyorum kimliği yenile imzalı olsun diyor. Bir de nüfus müdürlüğünden randevu almak ta cabası