Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bitexen ile ilgili

Bitexen Para Transferi Gerçekleşmiyor

Seydi
Seydi 13 Aralık 2022 15:18
Seydi'nin Teşekkür Mesajı
“İlginiz ve inceliğiniz adına çok teşekkür ederim”
Bitexen Para Transferi Gerçekleşmiyor

Network onayı bekliyor diyor bekliyorum. Hesaba para geçmiyor lütfen bu konuyla ilgili düzeltme yapparsnız çok sevinirim. Severek kullandığım uygulama ama böyle sorunlar uygulamadan soğutuyor bilginiz olsun ilginiz için teşekkür ederim. Umarım sorunlar düzeltilir ve rahatça kullanabiliriz

Bitexen Logo
Bitexen13 Aralık 2022 15:29
Seydi
Seydi13 Aralık 2022 15:32

İlginiz ve inceliğiniz adına çok teşekkür ederim

Bitexen Logo
Bitexen13 Aralık 2022 15:34

6 gün önce

Bitexen Hesabıma Eksik Para Yattı

Ben ilk dört kuralı onayladım 50 TL hesaba yattı sonra selfie kuralını da yaptım ama sözü verilen 150 TL hesabıma yatmadı eğer para yatmazsa bende bu hesabımı ve uygulamayı silerim aksi takdirde bana hiçbir faydası ve olmaz ondan dolayı sorunun bir an önce çözülmesini istiyorum. Referans: 329143612

Bitexen Eski Kimlik Onayı Yapamıyorum

Bitexen Eski Kimlik İle Onay Vermiyor Seri No eski kimlikte 3 haneli olmasına rağmen benden yeni kimliğin seri no uzunluğunda seri numarası istiyor. Eski kimlikte Seri numarası ve No olan kısmı yazdığımda kabul ediyor ama bu sefer de hesabı onaylanıyor lütfen bunu halleder misiniz.

Bitexen Kullanıcı Adı Değişememe

Bitexen önceden oluşturduğum hesabımı doğrulamam için kullanıcı adını değişmem gerek ama değişemiyorum bir turlu Bitexen’in bu konuda yardımcı olmasını istiyorum hesabımı kullanacağım ama kullanıcı adından dolayı kimlik onaylamıyor şimdiden teşekkürler

Bitexen Eski Kimlik Hatası

Bitexen 150 TL Yatmadı

[email protected] hesabım Bitexen hesabını onayladım ama hala para yatmadı yoksa referans kodu mu lazım, lazım değilse neden yatmadı bunun sebebi nedir? Sizi güvenilir bir kuruluş olarak görüyoruz. Bitexen a. Ş kuruluşu olarak sizlere güveniyoruz. Hamit k--.

• profile
  • profile