Bitexen Para Çekmede Hatalı İşlem

Merhaba Şahin Bey, Görüş, öneri ve şikayetlerinizi bize ilettiğiniz için çok teşekkür ederiz. İlettiğiniz şikayetleri süreçlerimizi iyileştirmek adına bir fırsat olarak görüyor ve müşteri deneyimini her zaman birinci önceliğimiz olarak en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. TL çekim işleminizi kendi adınıza açılmamış olan bir banka hesabı ile gerçekleştirdiğinizde işleminiz gün içerisinde hesabınıza iade edilecektir. İlgili iade işlemi sonrası "yalnızca kendi adınıza açılmış vadesiz bir TL hesabı ile çekim işlemi gerçekleştirebileceğinizi" bilginize sunarız. Kontroller sağlandığında ilgili tutarın Bitexen hesabınıza iade edildiği görüntülenmektedir. Hesabınız özelinde kontrolünüzü rica ederiz. TL çekebilmek için, Bitexen web sitesinde bulunan ""Hesaplarım"" bölümünden ""Para Çekme"" butonuna; mobil uygulamadan ise alt menüde bulunan ""Hesabım"" bölümünden, arama bölümüne ""TRY” yazıp “Çek” butonuna tıkladığınızda, açılan ekranda adınıza açılmış vadesiz Türk Lirası hesabına ait IBAN bilginizi yazıp rumuz tanımladıktan sonra “TRY Çek” butonuna basmanız yeterlidir. Hangi bankalardan para çekebilirim? Ziraat Bankası, VakıfBank, Fibabanka, Golden Global Bank, Türkiye Finans Katılım Bankası, Şekerbank, İş Bankası ve Akbank üzerinden işlemlerinizi 7/24 gerçekleştirebilirsiniz. Diğer bütün bankalara yapacağınız 5000 TL’ye kadar olan çekim işlemleriniz FAST ile 7/24 aktarılabilir. 5000 TL üstü çekim talepleriniz EFT statüsünde olacağından, banka çalışma saatleri içerisinde yapılmalıdır. Banka çalışma saatleri dışında yapılan EFT işlemleri bir sonraki iş gününde banka hesabınıza yansıyacaktır. Dikkat Edilmesi Gereken Durumlar: - Yalnızca kendi adınıza açılmış vadesiz Türk Lirası hesabınızdan para çekimi yapabilirsiniz. - TRY Çek butonuna tıkladıktan sonra, hesabınıza tanımlı iki aşamalı doğrulama (Google Authenticator, SMS) yönetiminize gelen kodu ekrana girmeniz gerekmektedir. - İlk çekim işleminizden sonra e-posta onayı vermelisiniz. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi

Şahin Bey, Ürün ve hizmetlerimiz ile müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. Yaşamış olduğunuz deneyim ile ilgili Bitexen'e kayıtlı iletişim bilgilerinizden sizlere 2 (iki) defa ulaşmaya çalıştık ancak ulaşamadık. Talebiniz ile ilgili 09:00-18:00 saatleri içerisinde tarafınıza tekrar ulaşım sağlayacağız. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi

Şahin Bey, Ürün ve hizmetlerimiz ile müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. Yaşamış olduğunuz deneyim ile ilgili Bitexen'e kayıtlı iletişim bilgilerinizden sizlere 3(üç) defa ulaşmaya çalıştık ancak ulaşamadık. Yapılan güncel kontrollerde ilgili tutarın tarafınıza iade edildiği ve daha sonrasında güncel çekim işleminin başarılı olarak tamamlandığı tespit edilmiştir. Talebiniz ile ilgili size en iyi hizmet ve deneyimi sunabilmemiz açısından, bizlere [email protected] e-posta adresimizden veya 09:00-18:00 saatleri arasında 08502550892 müşteri hizmetleri numaramızdan ulaşabilirsiniz. Şikayet Yönetimi olarak sizlere sağladığımız hizmeti değerlendirmeniz için anket gönderimi yapmış bulunmaktayız değerlendirirseniz çok memnun oluruz, geri dönüşleriniz bizim için çok değerlidir. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi
Merhaba bitexen param ® hesaptan çekilmesine rağmen kartıma gelmedi. Kontrol ettim hatalı işlem yazıyordu. Paraya acil ihtiyacım var. Paramı nasıl geri alabilirim. Hesapta bakiye 0 gözüküyor ama para kartıma gönderilmedi. Bana bu konu hakkında yardımcı olur musunuz