Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bitexen ile ilgili

Bitexen Kimlik Ve Adres Onaylamıyor

Saim
Saim 05 Eylül 2022 09:15
Bitexen Kimlik Ve Adres Onaylamıyor

Bitexen 1 haftadır ne kimliğimi ne de adresimi onaylıyor bu yüzden işlem yapamıyorum ve mağdur oluyorum lütfen en hızlı şekilde hesabım onaylanırsa sevinirim kimlik doğrulanmadığı için işlem yapamıyorum e mail s*********@gmail.com doğrulanırsa sevinirim

Bitexen Logo
Bitexen05 Eylül 2022 16:29

3 hafta önce

Bitexen Hesabı Onayladım Para Gelmedi

Bitexen hesabım onaylandı ama herhangi bir ödeme alamadım mağdurum. Os*************@hotmail.com hesabımdır gerekli ulaşımı sağlamanızı temenni ediyorum bitexen daha ilgili olduğunu düşünüyordum ama öyle olmadı bu konuda yardım bekliyorum ilgilenenler için teşekkür ederim

Bitexen Hesap Onaylanmıyor Yatırım Yapamıyorum

Bitexen uygulamasına kimlik doğrulaması için bilgilerimi girdim ve hala onaylanmadı ve ya reddedilmedi bu çözüme ulaştırılmasını rica ediyorum. Mağdur bir durumda kaldım. E***@hotmail.com kayıtlı olan e posta adresim en kısa sürede bir çözüme ulaşırsa sevin.

Bitexen Hesap Onaylanmıyor Yatırım Yapamıyorum

Bitexen Hesabımı Kimlik Onayını Onaylatamadım

Bitexen hesabımı onaylatamadım kimlik onayını bir gündür bekliyorum fakat onaylanmıyor ve hata verip yüklediğim dokümanlar siliniyor tekrar yüklenmiştir lütfen bu mağduriyetimin giderilmesini ve hesabımın onaylanmasını istiyorum. f***************@gmail.com

29 Ağustos 2022

Bitexen Hesap Üyeliğimi Onaylamıyor!

Bitexen'e 3 gün önce üye oldum. Evraklarımı yükledim ve hesabımın onaylanmasını bekliyorum. Fakat 3 gün geçmesine rağmen hesabımı onaylamadılar. 2 kere mail attım cevap yazma zahmetinde bile bulunmadılar. Hesabımın onaylanmasını talep ediyorum. Hesap onaylama konusunda çok yavaşsınız ve insanları ma...

26 Ağustos 2022

Bitexen Kimlik Onay Sorunu

Bitexen uygulamasında kimlik onayı gönderdim fakat 2 gündür onaylanmadı. Mail atıyorum geri dönüş alamıyorum. Mağduriyetimin çözülmesini istiyorum. m***************@gmail.com e postasıyla kayıtlı olan hesabımın onaylanmasını talep ediyorum. Teşekkürler