Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bitexen ile ilgili

Bitexen Kimlik Onaylanma 1 Haftadır Bekliyorum

Abdussamed
Abdussamed 31 Ağustos 2022 16:02
Bitexen Kimlik Onaylanma 1 Haftadır Bekliyorum

Bitexen yeni üye oldum 1 haftadır kimliğim onaylanmadı arkadaşlarımın hesapları 2 dakika da onaylandı ama benimki hala onaylanmamış daha ne kadar bekleyeceğim yaw gerçekten yazıklar olsun bitexen yakıştıramadım. Sana bugün de bekleyeceğim hesabım onaylanmazsa silmek istiyorum hesabımı

Bitexen Logo
Bitexen09 Eylül 2022 17:47

3 hafta önce

Bitexen 'de Onaylama Hatası

Bitexen'e üye oldum kimliğimi onaylattım ama hala onaylanmadı. Hala bekliyorum ne zaman onaylanır bilmiyorum. Bir an önce bu sorunun çözülmesini istiyorum yetkililer ilgilensin.

06 Ekim 2022

Bitexen Kimlik Onayı Olmuyor

Bitexen'e üye oldum adresim onaylandı kimlik onaylamıyor. Yüklüyorum gönderiyorum 2 saniye sonra başa sönüyor hiç göndermiş gibi. Reddedildi geçersiz gibi şeyler de yazmıyor direkt olarak göndermemiş gibi gözüküyor. Adresim hızlı bir şekilde onaylandı

24 Eylül 2022

Bitexen Bilişim Kimlik Onaylama

Bitexen uygulamasının yakın geçmiş zamanda yaptığı kampanya vesilesiyle uygulamaya üye oldum ve kampanyadan yararlanmak için kimliğimi onaylatmam gerektiğini söylediler. Gerekli dokümanları gönderdim fakat hala onaylanmadı en kısa sürede bu konu çözülürse sevinirim.

21 Eylül 2022

Bitexen Onay Kabul Süresi

Merhabalar; Bitexen uygulamasının yakın geçmiş zamanda yaptığı kampanya vesilesiyle uygulamaya üye oldum ve kampanyadan yararlanmak için kimliğimi onaylatmam gerektiğini söylediler. Gerekli dokümanları gönderdim fakat hala onaylanmadı en kısa sürede bu konu çözülürse sevinirim Teşekkürler.

Bitexen Onay Kabul Süresi
21 Eylül 2022

Bitexen Kampanyası İçin Gönderdiğim Kimlik Henüz Onay Almadı

Merhabalar; Bitexen uygulamasının yakın geçmiş zamanda yaptığı kampanya vesilesiyle uygulamaya üye oldum ve kampanyadan yararlanmak için kimliğimi onaylatmam gerektiğini söylediler 3 kere kimlik onayı gönderdim fakat üçü de onaylanmadı şimdi tekrar gönderiyorum. Onaylanması talebiyle, teşekkürler.