Bitexen Kimlik Onaylamama Sorunu

Değerli Kullanıcımız, İlgili işleminiz işlem sıranız ve platformumuza gerçekleşen yoğun talep doğrultusunda gecikebilmektedir. Yaşamış olduğunuz gecikme için üzgün olduğumuzu belirtir, anlayışınız için teşekkür ederiz. Hesap Onay süreciniz üzerinde kontrollerimiz sağlanmış olup ilgili "adres onay" süreciniz belgenizin "uygun formatta olmaması" sebebiyle yeniden aktif hale getirilmiştir. Aşağıdaki adımları izleyerek doküman yüklemenizi gerçekleştirebilirsiniz; Adres onayınız için; https://www.turkiye.gov.tr/nvi-yerlesim-yeri-ve-diger-adres-belgesi-sorgulama adresinden barkodlu ""Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi"" almanız gerekmektedir. Belgeyi e-devlet üzerinden alırken ''Kendisi'' olarak seçim yapmanız ve kuruma ibraz olarak ''Bitexen'' yazmanız yeterli olacaktır. Ürün ve hizmetlerimiz hakkında her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi 7/24 [email protected] e-posta adresinden veya 09:00-18:00 saatleri arasında 08502550892 müşteri hizmetleri numaranızdan bizlere iletebilirsiniz. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi
Bitexen kimlik doğrulama onaylamıyor konum ikametgah yaptığım takdirde hala onaylanmadı on gündür bekliyorum. İşlem yapabilmek için ama hiçbir şey gelmiyor elimden rica ediyorum. Onaylayın her şeyi tam yaptım haber bekliyorum. Kaç gün oldu hala sadece telefon onaylandı