Bitexen ile ilgili
  •   Çözüldü

Bitexen Kimlik Onayı Yapılamadı

Salih
Salih 01 Eylül 2022 00:12

Benim kimlik doğrulama hatası vermiyor iki haftadır kimlik onaylanıyor lütfen bana yardımcı olur. Musunuz ya da ne yapılacaksa bana söyleyebilirsiniz gereğini yapıyım arkadasiminki hemen onayladı benimkini niye böyle yaptı. anlayamadım. Şimdiden size kolaylıklar teşekkürler

Bitexen Logo
Bitexen06 Eylül 2022 22:50

18 Nisan

Bitexen Onay Bekleniyor Hatası Davet Etme Ödülüm Gelmiyor

Hesap onayı bekleniyor. Davet ettiğim arkadaşlarım kimlik doğrulaması yapmasına rağmen benim davet etme ödülüm gelmedi ve hala hesap onayı bekleniyor. Sorunu var Bitexen yetkilileri lütfen yardımcı olun. Bir aydır böyle, sizden cevap bekliyorum.

09 Nisan

Bitexen Hesap Doğrulama Yapamıyorum

Bitexen hesap onaylatıyorum kimlik doğrulama, ikametgah doğrulama yaptığımda onay bekleniyor diyor, geri geldiğimde tekrar sıfırlanıyor ve doküman yükleyin diyor. Bunu 5 den fazla denedim lütfen bunun ile ilgili bana yardımcı olursanız çok sevinirim uygulamayı kullanamıyorum.

22 Mart
Kamuran'ın Teşekkür Mesajı
  • 22 Mart 22:46

“Anladım teşekkürler”

Bitexen Kimlik Onayı Hatası

Bitexen kimlik onayı hatası Bitexen'e yeni üye oldum adresi doğru girdim hemen onaylandı kimliğimi de doğru gösterip göndermeme rağmen kaç defadır den...

Bitexen Kimlik Onayı Hatası
11 Mart

Bitexen Engellenmiş Destek Ekibi Diyor

Bitexen para çekme esnasında işlem engellenmiştir destek hesabı ile iletişime geçin diye bir sorunla karşılaşıyorum. Kimlik onayları falan hepsi yapılı. Hiçbir engel yok ama çektirmiyor nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz boşunamı arkadaşları davet edip referans kastım

• profile
1 Destekçi
05 Mart

Bitexen Da Kimlik Onaylanmıyor

Bitexen da kimliğimi onaylatmaya çalışıyorum ama sayfayı yenilediğimde onay bekleniyor yazısı gidip doküman gir geliyor ve onaylanmıyor kimlik bilgilerimin doğru olduğuna eminim defalarca denedim sadece bugün değil 2 gün önce de olmuyordu lütfen yardımcı olun