Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bitexen ile ilgili

Bitexen Kimlik Onayı Olmuyor

Mertcan
Mertcan 24 Ağustos 2022 12:46
Bitexen Kimlik Onayı Olmuyor

Bitexen kayıt yapamadım 1 gündür kimlik kayıt onayı bekleniyor. Rica ediyorum. İlgilenin mail gönderdim fakat dönüş olmadı tam 1 gündür bekliyorum. Üye olmak istiyorum. Lütfen konuyla ilgili ilgili bir birim varsa yardımcı olabilir mi bana teşekkür ediyorum

25 Ağustos 2022 18:06

Ya lütfen rica ediyorum bitexen 2 gündür kimlik onayı bekliyorum ve 1 gündür de şikayet vardan cevap bekliyorum çok mağdurum kimlik onayım 2 gündür olmadı çok can sıktı artık e postam [email protected] artık düzeltin lütfen bakın şuraya ya mağdurum

24 Ağustos 2022 16:30
Ek

Bitexen kimlik onayı halen yapılmadı diğer borsalarda dakikalar içinde yapılırken bu kadar beklemesi can sıkıcı adres onayı hemen onaylandı fakat kimlik doğrulaması onaylanmıyor 1 gündür bekliyorum kayıt olduğum e posta [email protected] bu kadar bekletmek hoş değil lütfen çözüm istiyorum

Bitexen Logo
Bitexen09 Eylül 2022 02:26

30 Ağustos 2022

Bitexen 3 Gündür Kimliği Doğrulamadı

Üç gün önce üye olduğum Bitexen kripto uygulaması kimlik onayı geç yapılıyor ya da yapılmıyor bu yönde çalışmalar yapın lütfen benim mail k*************@gmail.com hesabım ile kaydoldum. Lütfen biraz hızlı onaylansın teşekkürler gereğini arz ederim. Biraz karanlık yüklemiş olabilirim kimliği yardımcı...

• profile
1 Destekçi
30 Ağustos 2022

Bitexen Kyc Onay Bekliyor Sorunu

Ben dün öğlen saat 4:00 da d*****@bitexen.com üye oldum kyc doğrulaması yaptım kimliğim hâlâ onaylanmadı b***@gmail.com bu e posta ile üye oldum. Arkadaşlarım ın kyc doğrulaması 10 dakika bile sürmedi kayıtları hemen tamamlandı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bitexen Kyc Onay Bekliyor Sorunu
26 Ağustos 2022

Bitexen Para Çekme Ve Al Sat Engeli

Bitexen'de para çekme işlemi ve al sat yapamıyorum. İşleminiz engellendi diyor. Yardım içim mail attım fakat hala geri dönüş alamadım. İlk üye olduğum zaman paramı çekebildim fakat sonraki gün 20 bitexen daha geldi fakat onu çekemiyorum. Yardımcı olurlarsa sevinirim.

26 Ağustos 2022

Bitexen Kimlik Onay Verilmeme Durumu

Kimlik onayım hâlâ yapılmadı 7 8 saattir bekliyorum hemi üye oluyoruz hemide mahcup ediyorlar. S***[email protected] hesabım diğer adres bilgilerini falan onayladım fakat kimliğimi onaylamadı yardımcı olursanız sevinirim.

23 Ağustos 2022

Bitexen Kimlik Doğrulama Sorunu

Uzun süre önce referans kodu ile Bitexen'e üye oldum. Kimlik ve adres doğrulama yaptım adres doğrulandı ancak kimlik doğrulaması çok üzün sürdü ve hala onaylanmadı m***********@gmail.com e posta hesabıma bağlı bitexen hesabım yardımcı olursanız çok sevinirim