Bitexen Kimlik Onayı Olmuyor

Değerli Kullanıcımız, İlgili işleminiz işlem sıranız ve platformumuza gerçekleşen yoğun talep doğrultusunda gecikebilmektedir. Yaşamış olduğunuz gecikme için üzgün olduğumuzu belirtir, anlayışınız için teşekkür ederiz. Hesap Onay süreciniz üzerinde kontrollerimiz sağlanmış olup ilgili süreciniz tamamlanmıştır. Hesabınız üzerinde kontrol sağlamanızı rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz hakkında her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi 7/24 [email protected] e-posta adresinden veya 09:00-18:00 saatleri arasında 08502550892 müşteri hizmetleri numaranızdan bizlere iletebilirsiniz. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi
Bitexen kayıt yapamadım 1 gündür kimlik kayıt onayı bekleniyor. Rica ediyorum. İlgilenin mail gönderdim fakat dönüş olmadı tam 1 gündür bekliyorum. Üye olmak istiyorum. Lütfen konuyla ilgili ilgili bir birim varsa yardımcı olabilir mi bana teşekkür ediyorum
Ya lütfen rica ediyorum bitexen 2 gündür kimlik onayı bekliyorum ve 1 gündür de şikayet vardan cevap bekliyorum çok mağdurum kimlik onayım 2 gündür olmadı çok can sıktı artık e postam [email protected] artık düzeltin lütfen bakın şuraya ya mağdurum
Bitexen kimlik onayı halen yapılmadı diğer borsalarda dakikalar içinde yapılırken bu kadar beklemesi can sıkıcı adres onayı hemen onaylandı fakat kimlik doğrulaması onaylanmıyor 1 gündür bekliyorum kayıt olduğum e posta [email protected] bu kadar bekletmek hoş değil lütfen çözüm istiyorum