Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bitexen ile ilgili

Mert
Mert 24 Eylül 2022 20:19
Mert'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Bitexen'e 1 aydır babam için kimlik onaylamaya çalışıyoruz. Kendisi 65 yaş üstü olduğu için selfie ve bitexen hesabımı onaylanıyorum yazılı kağıtla selfie İstiyorlar. Hepsini yapıp gönderdiğim de bana selfie'nin uygulama içindeki selfie kısmına yüklenmesi gerektiği söyleniyor. Fakat uygulama içinde selfie kısmına selfie yükleyebilmek için kimlik onayı gerekiyor. Alay ediyorlar galiba bende çözemedim. Umarım sonuca ulaşır.

Bitexen24 Eylül 2022 21:09
Bitexen25 Eylül 2022 20:00
Bitexen28 Eylül 2022 17:29
Mert
Mert07 Kasım 2022 15:10

Teşekkürler

17 Eylül 2022

Bitexen Selfie Onayı Onaylanmıyor Destek İstiyorum

Arkadaşıma Bitexen referans linkimi paylaştım. Kimliği onaylandı adres bilgileri onaylandı. Fakat selfie onayı 2 hafta oldu hala onaylanmadı. İptal edilip tekrar atma gibi bir olay da yok. Sadece onay bekliyor yazıyor. Bizde onaylanmasını bekliyoruz hala lütfen bir çözüm bulur musunuz?

2 hafta önce

Bitexen Kullanıcı Adı Değişememe

Bitexen önceden oluşturduğum hesabımı doğrulamam için kullanıcı adını değişmem gerek ama değişemiyorum bir turlu Bitexen’in bu konuda yardımcı olmasını istiyorum hesabımı kullanacağım ama kullanıcı adından dolayı kimlik onaylamıyor şimdiden teşekkürler

2 hafta önce

Bitexen Hesabımı Bir Türlü Onaylatamıyorum

Sayın Bitexen yöneticileri, Tahmini üç gündür Bitexen hesabımı onaylamaya çalışıyorum. Kimlik onaylama sürecinde fotoğrafları her türlü sisteme yüklüyorum fakat bir türlü onay gelmiyor yani reddediliyor. Hesabımı onaylatamıyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Bitexen Hesabımı Bir Türlü Onaylatamıyorum
3 hafta önce

Bitexen Kimlik Onayı!

Bitexen yaklaşık 1 haftadır hala kimliğim onaylamıyor. Bununla ilgili çözüm üretilmesini istiyorum geçerli bir çağrı merkezi destek vesaire bağlanabileceğim bir destek veya bir kişi de yok. Bu olay şirketinizi müşterileriniz bakımından gözden düşürebilir.

3 hafta önce

Bitexen Da Kimlik Onaylanmıyor

Bitexen da kimliğimi onaylatmaya çalışıyorum ama sayfayı yenilediğimde onay bekleniyor yazısı gidip doküman gir geliyor ve onaylanmıyor kimlik bilgilerimin doğru olduğuna eminim defalarca denedim sadece bugün değil 2 gün önce de olmuyordu lütfen yardımcı olun