Deprem destek listelerine hızlı erişin!

Bitexen Kimlik Onayı Gerçekleşmiyor

29 Şikayet
30 Ocak

Bitexen kimlik onayı kimliğimi defalarca sisteme yüklememe rağmen kimlik onayım gerçekleşmiyor. Ve sürekli yeniden yüklemem gerekiyor defalarca denememe rağmen hala gerçekleşmedi bu yüzden alım satım işlemlerini gerçekleştiremiyorum Gereken neyse yardımcı olur musunuz?

01 Kasım 2022

https://web.bitexen.com/sign-up?ref=123063700 Merhaba eski kimliğim onaylanmıyor yardımcı olur musunuz. Defalarca denememe rağmen günlerdir hesabım onaylanmadı incelemenizi rica ediyorum. Yapmam gereken bir sürü işlem var ve vaktim fazla değil ilgilenirseniz sevinirim

29 Ağustos 2022

Bitexen kimlik onayı hala doğrulanmadı. Diğer borsa işlemlerinde 10 dakika içerisinde kimlik onayı veriliyor. Bitexen gibi önemli borsaların kimlik onayını geciktirmesi üzünç verici açıkçası f*************@gmail.com kayıtlı bitexen hesabımın en kısa süre içerisinde kimlik onayının yapılmasından memn...

28 Ağustos 2022

Kimlik onayı 5 gündür gerçekleşmiyor. Sıkıldım bu işten sileceğim hesabı.

26 Ağustos 2022

Kimlik doğrulama 4 günü geçti onaylanmıyor 24 saat içinde onaylanır diyordu. Bitexen gibi büyük bir borsada böyle olmamalı. Başka insanların hesapları iki üç saatte onaylanıyor benim hesabım niye böyle oldu anlamış değilim. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

26 Ağustos 2022

Bitexen kimlik onayı gerçekleşmiyor. 2 günü aşkın suredir beklemekteyim ama hala kimlik onayım gerçekleşmemiş durumda. İşlem sırası vardır diye düşünmüştüm ilk basta ancak benden sonra kayıt yaptıran birçok kisinin kimlik onayı gerçekleşmiş durumda. Kimlik onayı gerçekleşmediği için de yatirim yapam...

25 Ağustos 2022

Bitexen'e k**************@gmail.com adresiyle 4 gün önce kayıt oldum ama 4 gündür bir turlu kimlik onayım gerçekleşmedi adres onayım gerçekleşti müşteri hizmetlerine de bağlantı sorunu var arıyorum bir turlu bağlanamıyorum yardımcı olursanız seviniriz

24 Ağustos 2022

Bitexen kimlik onayı gerçekleşmiyor adres onayım hemen gerçekleştiği halde kimlik onayım gerçekleşmiyor ne yapmalıyım benden sonra aynı işlemi yapan bir arkadaşımın onayı gerçekleşmiş benimki neden gerçekleşmiyor anlamıyorum sebebi nedir bunun? Yardım eder misiniz

Apo
Apo'nun Teşekkür Mesajı

“Teşekkürler”

24 Ağustos 2022

Bitexen sitesine üye olmak istiyorum lakin kimlik onayı bölümünde takılmaktayım. Yaklaşık 3 gündür onay bekleniyor şeklinde gözükmekte. Destek için mail de attım ama geri dönüş alamadım. Müşteri hizmetleri de yardımcı olmamakta. Kayıt yapamadığım için işlem de yapamamaktayım. Konu hakkında yardımcı ...

• profile
1 Destekçi
23 Ağustos 2022

Bitexen e kaydoldum fakat hesap onayı sırasında en az 4 defa kimlik formum haberim ve müdahalem olmadan iptal ediliyor buna rağmen tekrar tekrar formu doldursam da gecikmeli sürelerle tekrar iptal oluyor, bir türlü onay sağlanamıyor. Formu doğru bir şekilde eksiksiz doldurduğumu da belirtmek isterim

23 Ağustos 2022

Bitexen firmasına a***********@gmail.com mail adresi ve 119342614 numaralı referans sistemi ile kayıt oldum. Fakat kimlik onayım oldukça gecikti. Bu yüzden işlemleri tamamlayamıyorum. Onayın bir an önce verilmesini istiyorum. Müşteri hizmetlerinize de ulaşamadım.

23 Ağustos 2022

T. C. Kimlik numaram ve adım soyadım gözükecek şekilde ve fotom gözükecek şekilde kimliğimin ön tarafını çekiyorum ve atıyorum tüm bilgilerimi doğru giriyorum fakat buna rağmen kimlik hala onaylanmadı ve işlem yapamıyorum. Bunun acil bir şekilde düzeltilmesini talep ediyorum.

23 Ağustos 2022

Bitexen uygulamasında yaptığım kimlik onayı gerçekleşmiyor. Yaklaşık 3 gündür onaylanmasını bekliyorum.

22 Ağustos 2022

Referansla üye oldum kimlik bilgilerimi tamamen doğru bir şekilde doldurma rağmen kimlik onayı olmadı ama adres bilgilerim adresimi attıktan 3 dakika sonra onaylandı. Bu tür sorunlar neden oluyor anlam veremedim. Bu işlemin düzeltilmesini diliyorum.

22 Ağustos 2022

Dün akşam kayıt oldum. Tüm bilgilerimi girdim hesap doğrulama kısmına geldim her şeyi eksiksiz bir şekilde yaptım fakat kimlik doğrulama onayı yaklaşık 15 saattir hala düşmedi bekliyorum. Kimliğimin onaylanmasını istiyorum. Lütfen yardımcı olur. Musunuz. İyi günler.

Bitexen Kimlik Onayı Gerçekleşmiyor
21 Ağustos 2022

Adres onayı var hala kimlik onayı gerçekleşmedi. Dünden beri bekliyorum. Lütfen geri dönüş sağlansın bu kadar saçma olamaz en kısa sürede onaylanmasını istiyorum 1 günden fazla oldu bu durum adres onaylanıyor ama nedense iş kimliğe gelince onaylanmıyor.