Bitexen ile ilgili
  •   Çözüldü

Bitexen Kimlik Onayı 1 Gün Oldu Hala Verilmedi

Melike
Melike 20 Ağustos 2022 18:27

Kimlik onayı 24 saat oldu hala onay bekleniyor olarak gözüküyor. Bir an önce onaylanmasını istiyorum. Diğer borsa uygulamalarında hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Bu kadar sure boyunca onay verilmemesi gerçekten çok amatörce. Üstelik çağrı merkezinde de bir turlu sıra gelmiyor.

Bitexen Logo
Bitexen25 Ağustos 2022 22:13

30 Nisan
Emre'nin Teşekkür Mesajı
  • 3 hafta önce

“Teşekkürler, Arkadaşlar Bitexen Türk firması olarak bizlerin favorisi oluyor. Ağ Transfer hatası kişisel bir durum firmanın elinde olan değil bizlerin bireysel hatası. İnsanın aklına takılabiliyor tabii ki. Süreç olarak yanlış ağ transferi telafisi olan bir durum. Bitexen ailesi sosyal medya hesaplarından Twitter, Instagram dönüş sağlıyor. Çağrı merkezi, Mail olarak iletişime geçildiğinde çözüm odaklı yardımcı olunuyor. Süreç e takılmamanızı şahsım adına 1 ay dolmadan ve sürekli bilgilendirilerek ilgilenildi. Sonuç güzel başta Yağmur hanım olmak üzere emeği geçen tüm Bitexen ailesine teşekkürler.”

Bitexen, Yanlış Ağ Transferi

Mexc firmasından Bitexen'e USDT gönderimi yaparken yanlış ağ seçimi yaptım. ERC20 yerine BEP20 ağını seçtim. Şikayet olarak değil öneri-talep olarak i...

05 Mart

Bitexen Kimlik Onayı!

Bitexen yaklaşık 1 haftadır hala kimliğim onaylamıyor. Bununla ilgili çözüm üretilmesini istiyorum geçerli bir çağrı merkezi destek vesaire bağlanabileceğim bir destek veya bir kişi de yok. Bu olay şirketinizi müşterileriniz bakımından gözden düşürebilir.

04 Mart

Bitexen Kimlik Doğrulama İşlemi

Kimlik doğrulama yapılmıyor yaklaşık 1 haftadır deniyorum sırf 150 TL vermemek için onaylamıyorsunuz Bütün bilgilerimi aldınız onaylama yapmıyorsunuz güvenilir bir site olduğunu düşünmüyordum ama bu olaylardan dolayı kendi kalitenizi düşürüyorsunuz müşteri hizmetleri çağrı merkezi de yok

Eda
29 Ağustos 2022

Bitexen Hesabım Hala Onaylanmadı Ve Muhatap Bulamıyorum

Hesabım hala onaylanmadı bu kadar zor olmamalı ve asla kendime muhatap bulamıyorum. Çağrı merkezini her aradığımda arama havuzunda ben dahil 100 kişi oluyor yarım saat beklememe rağmen hala 20 kişi kadar atlayabiliyorum. İnsanların zamanının da bir değeri olduğu anlaşılmalı ve bu duruma daha özen gö...

24 Ağustos 2022

Bitexen Adresimi Onaylamıyor Bir Türlü

Bitexen kimlik doğrulamamı 5 dakika içinde yaptı ama adres onayımı bir türlü doğrulayamadı. Günlerdir bekliyorum artık bıktım. Müşteri hizmetlerini arıyorum bekleme sıramı en az 80 olarak söylüyor operatör. 3 kişi mi çalıştırıyorsunuz çağrı merkezinde anlayamadım. Lütfen adresimi doğrulayın artık.