Benim referans kodumla kayıt yapılan m**[email protected] mailine sahip hesap kimlik doğrulamasında sürekli hata veriyor. Kimliğin ön ve arka yüzünü en az 10 kere gönderdim ama onay vermiyor. Kendi hesabımda tek denemede onay verdi. Lütfen acil bir çözüm bulun.
Bitexen açtığım hesap 2 haftadır kimlik doğrulama onayı verilmedi. Arkadaşım ki 2 dakikada oldu. Kayıtlı olduğum e posta adresi m**[email protected] lütfen en kısa sürede bir çözüm bularsanız sevinirim. Yatırım yapacağım fakat ısrarla kimlik onaylanmıyor işinizi düzgün yapın lütfen.
T. C. Kimlik numaram ve adım soyadım gözükecek şekilde ve fotom gözükecek şekilde kimliğimin ön tarafını çekiyorum ve atıyorum tüm bilgilerimi doğru giriyorum fakat buna rağmen onay bekliyor diyor? Lütfen çok kısa süre içinde yardımcı olur musunuz? Beklemekten bıktım
Bitexen kimlik onayı yapılmadı diğer borsalarda saniye içinde yapılırken bu kadar bekletmesi gerçekten can sıkıcı adres onayı saniyeler içinde onaylanmıştı oysa ki kayıt olduğum e posta sin**@gmail.com bu kadar bekletmeniz hiç iyi bir etki bırakmıyor üstünüzde.
Bitexen kimlik onayı hala yapılmadı diğer borsalarda saniyeler içinde yapılırken bu kadar bekletmesi gerekten can sıkıcı adres onayı saniyeler içinde onaylanmıştı oysaki kayıt olduğum e-posta t***[email protected] bu kadar bekletmeniz hiç iyi bir etki bırakmıyor üstünüzde.
Bitexen Kimlik Onay Hatası
Bitexen kimlik ve adres onayım onaylanmıştır oysaki arkadaşımın hesabı dakikalar içinde onaylandı yardımcı olursanız musunuz? Bitexen kimlik onayı bitexen kimlik onayı bitexen kimlik onayı bitexen kimlik onayı bitexen kimlik onayı bitexen kimlik onayı
Kimlik doğrulama adımında onay gelmiyor. Adresim onay gördü, fakat para yatırma çekme butonum aktif değil. Arkadaşlarım onayı hemen geldiğini belirtiyor. Lütfen desteğinizi rica ediyorum. Teşekkürler, kolay gelsin iyi çalışmalar. Saygılar sevgiler...