Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bitexen ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Bitexen Kimlik Onay Hatası

Mehmet 05 Eylül 2022 16:01

Benim referans kodumla kayıt yapılan m**[email protected] mailine sahip hesap kimlik doğrulamasında sürekli hata veriyor. Kimliğin ön ve arka yüzünü en az 10 kere gönderdim ama onay vermiyor. Kendi hesabımda tek denemede onay verdi. Lütfen acil bir çözüm bulun.

Bitexen Logo
Bitexen05 Eylül 2022 17:07

1 hafta önce

Kimlik Onayı Bitexen Onaylamıyor

Her şeyi doğru düzgün yapıyorum fakat kaç gündür kimlik doğrulama hatası veriyor doğrulamıyor bunun çözülmesini istiyorum daha önce doğrulamıştım tekrar istiyor yani 75 TL vermemek için niye böyle yapıyorsunuz anlamıyorum bu sorunun çözülmesini istiyorum

3 hafta önce
Mahmut'un Teşekkür Mesajı
  • 3 hafta önce

“Güvenli olduğunuz için teşekkür ederim bilgiler için”

Bitexen Güvenilirmi Kimlik Doğrulama Adres

Kimlik onayı ve adres için güvenilir mi? Sorumu en kısa sürede cevaplanmasını istiyorum öğrenciyiz Bonus filan duyduk kayıt olanlara veriliyor Muş dol...

3 hafta önce

Bitexen Kimlik Doğrulama Şikayeti

Bitexen'de üye oldum. Hesap aylarına girdiğimde benden birkaç şey istedi. Onları yaptım fakat kimlik onayım onaylanmadı yardımcı olursanız sevinirim. Normalde üç gün süresi vardı fakat 3 gün geçti fakat bir şey olmadı. Şu anda işlem yapmak istiyorum. Fakat yapamıyorum bu sebepten dolayı

4 hafta önce

Bitexen Kimlik Bilgilerinin Onaylanması

Kimlik doğrulama onaylanması halen gerçekleşmedi c**************@gmail.com hesabın kimlik onayının gerçekleşmesini talep ediyorum al sat işlemlerini yapabilmek için sizden bu süreci hızlandırmanızı talep ediyorum lütfen bu konuyla ilgilenin diğer markalar bu süreci daha hızlı yönetmekte

Bitexen Kimlik Bilgilerinin Onaylanması
1 ay önce

Bitexen Kimlik Onayı Olmuyor

Birkaç saat önce bitexen'e kayıt oldum. Kimlik doğrulaması yaptığım zaman 2 kere Geçersiz Döküman olması sebebiyle reddedildi. Yaklaşık 1 saat önce fotoğrafı daha düzgün çekip tekrar onay için gönderdim fakat onay hala onaylanmadı. Gerekli işlemleri yapmanızı bekliyorum.