Bitexen Kimlik Fotoğrafı Doğrulanmıyor

06 Mayıs

Her şeyi doğru düzgün yapıyorum fakat kaç gündür kimlik doğrulama hatası veriyor doğrulamıyor bunun çözülmesini istiyorum. Tek tek en düzgün şekilde girmeme rağmen kabul etmiyor. Kimliğim yeni, telefonum fotoğraf kalitesi üst düzey. Daha ne yapmam gerekli kimlik onayı için.

Bitexen Logo
06 Mayıs 17:53

Bitexen Kimlik Onaylama Hatası

12 Temmuz

Kimlik onaylama hatası veriyor nüfus vatandaşlık işleri veritabanında doğrulanamadı diyor. Her ne yaptıysam kabul etmedi kimliğimde imzamda mevcut kimlik fotoğraflarını çok kez denedim her şekilde denedim ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Bitexen Club Çark Sorunu

20 Mayıs

Bitexen Club üzerinden çark çeviriyordum. Bugün tekrar çevirmek istedim ve "Çark çevirebilmek için hesabınızı onaylatmanız gerekmektedir" diye bir hata alıyorum. Hesabı onaylattığım halde ve daha önce de çevirmeme rağmen bu hatayı veriyor ve çeviremiyorum.

Bitexen Club Çark Sorunu

Bitexen Kimlik Doğrulama Hatası

01 Nisan

Bitexen kimlik doğrulama hatası veriyor adres ve numaram onaylandı ama kimliğim doğrulanmıyor. Bunun sebebi nedir ve ne Yapmam gerekiyor bana bilgi verebilir misiniz defalarca denedim her seferinde hatta veriyor lütfen yardımcı olur musunuz bekliyorum

Bitexen Hesabı Onaylamıyor Kabul Etmiyor

24 Mart

Bitexen hesap onayı kabul edilmiyor ve sıkıntı ne olduğu bilinmiyor. Hesabı onaylamaya neden izin verilmiyor anlamıyorum. Hesap onaylanmıyor ve bilgiler nüfus ve vatandaşlık işleri veri tabanında doğrulanamadığı belirtiliyor. Bu saçmalık, neden hesap onaylanmıyor anlamıyorum. Adres bilgilerim hatalı...

Kimlik Onayı Bitexen Onaylamıyor

13 Mart

Her şeyi doğru düzgün yapıyorum fakat kaç gündür kimlik doğrulama hatası veriyor doğrulamıyor bunun çözülmesini istiyorum daha önce doğrulamıştım tekrar istiyor yani 75 TL vermemek için niye böyle yapıyorsunuz anlamıyorum bu sorunun çözülmesini istiyorum

0 Yorum

Bitexen Şikayetvar üye markasıdır