Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bitexen ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Bitexen Kimlik Doğrulanmıyor Reddediyor

Motor
Motor 26 Eylül 2022 17:24

Benim kimliğimde imza yok adres doğrulandı kimliği durmadan reddediyor ben yüklüyorum siz reddediyorsunuz kimlik çıkarırken ben imza atmadım onun için kimliğim imzasız buna bir çözüm bulun sorunun çözülmesini talep ediyorum.

26 Eylül 2022 12:38
Ek
videoplayer-icon
Ek
videoplayer-icon

Ben 2 haftadır kimlik onayı bekliyorum bir türlü onaylanmıyor reddediyor kimliğim de imza yok diye bana imza attırmadılar kimliği çıkarırken adres onayına aldım o onaylandı ama kimlik reddediliyor bunun için yardımınızı bekliyorum rica ederim buna bir bakın Gmail adresim [email protected]

Bitexen Logo
Bitexen26 Eylül 2022 17:31
Bitexen Logo
Bitexen26 Eylül 2022 17:40

3 hafta önce

Bitexen Coin Gelmeme Sorunu

Bugün sitede kimliğimi doğruladım, adresimi doğruladım. Uygulamayı da kullanmaya başlayacağım. Fakat hesabıma gelmesi gereken bitexen Coin desteği gelmeyecek mi öğrenmek istiyorum. Aldığım kayıt linkini şuraya bırakıyorum. https://www.bitexen.com/?ref=2714577

3 hafta önce

Bitexen 150 TL Yi Alamadım

Bitexen uygulaması sözde 150 TL veriyorlar. Adres doğrulama, kimlik doğrulama ve formu onaylandı, ama tek kuruş para gelmedi. Bu sorunun en kısa sürede çözülmesini istiyorum. İnsanların güvenini boşuna çıkarıyorsunuz. Bende bu kampanyadan yararlanmak istiyorum

Bitexen 150 TL Hediye

Bitexen e üye oldum kimlik doğrulama adres doğrulama hepsini yaptım fakat 150 TL hediye yollamadılar her yerde 150 TL üye olanlara veriliyor deniyor fakat verilmiyor bu nasıl iştir arkadaş hem reklamını yapıyorsun hemşehrim üye olunca 150 TL yi vermiyorsun

Bitexen’in 150 TL

Bitexen’in referans koduyla kaydolana 150 TL vereceklerini gördüm ve bitexen e referans koduyla kaydoldum fakat hesaba 150 liralık Bonus geçmedi kimlik doğrulama ve adres doğrulama hepsini yaptım. Her şeyi yaptım neden olmadı bilmiyorum çok ilginç bir firma.

Bitexen Kayıt Bonusu Verilmedi

Bitexen’in referans koduyla kaydolana 150 TL vereceklerini gördüm ve bitexen e referans koduyla kaydoldum fakat hesaba 150 liralık Bonus geçmedi kimlik doğrulama ve adres doğrulama hepsini yaptım fakat sadece müşteri tanıma formunu doldurduğum için 50 TL gönderildi