Deprem destek listelerine hızlı erişin!

15 Şikayet
31 Ekim 2022

Kimlik doğrulama hatası 5 kere yükledim kimlikte sorun yok doğrulanmıyor çok saçma aynı kimlik BTC türkte onaylanır burda onaylanmaması saçma bitexen bence sorumsuz bu konuda çünkü doğru kontrol edildiğini düşünmüyorum kimlik doğrulamak bu kadar zor olamaz ne hatası buldular

31 Ağustos 2022

Kimlik doğrulaması 2gündür olmuyor yani bu çok sıkıcı bir durum bunun çözülmesini istiyoruz diğer uygulamalarda hemen olurken burda günler sürüyor yani bu çözülse çok iyi olur yani böylece üyelikte artar kullanıcı da bayağı artar diye düşünüyorum gereğinin yapılmasını arz ederim.

28 Ağustos 2022

Bitexen hesabımda kimlik doğrulama onayım hala yapılmadı. Kimliğim bir türlü doğrulanmıyor Kaç gündür buna uğraşıyorum ama bir türlü olmuyor. Hesabım onaylanmadığı için zarar ediyorum. Kimlik onayı yapılmıyor. Her şeyi eksiksiz dolduruyorum anan olmuyor. Bir türlü

26 Ağustos 2022

Bitexen de kimlik doğrulamam hala yapılmadı. Diğer borsa sitelerinde saniyeler içinde yapılırken Bitexen'de neredeyse 72 saat oldu. a*************@gmail.com mailinden kaydoldum ama hala onay bekleniyor. Yazısı var gerçekten şirket olarak bizim gibi kullanıcılarda hiç iyi etki bırakmıyorsunuz

25 Ağustos 2022

Bitexen uygulamasına üye oldum diğer doğrulamaları yaptım ancak kimlik doğrulamada takıldım. Bütün kimlik bilgilerimi eksiksiz girmeme rağmen 2dakika içerisinde reddediliyor. Diğer platformlarda hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Yardımcı olursanız sevinirim. E-postam a*********@gmail.com

25 Ağustos 2022

Kimlik doğrulamamı yaptım ama onaylanmıyor ilk gün 20. Ye yakın denedim şimdi ise bekletiyor çözülmesini istiyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim bana yardımcı olabilir. misiniz. Arkadaşımın linki ile girdim yaklaşık 100 150 TL arası veriyordu yararlanmak istiyorum

24 Ağustos 2022

Kimlik ve adres doğrulamasını bekliyorum. Uzun süredir herkes gibi ben de mağdurum bir an önce onaylanmasını istiyorum. Talebimi en yakın zamanda değerlendirirseniz mutlu olurum. Yapmam gereken işlemler var lütfen artık doğrulansın daha fazla mağdur olmak istemiyorum gereğini yapmasını talep ediyoru...

23 Ağustos 2022
Hasan'ın Teşekkür Mesajı

“Teşekkür”

Bitexen kimlik doğrulanmıyor adres doğrulama saniyeler içinde olmuşken 3 gün geçti hala hesabım onaylanmadı yardım lütfen... Mail adresim hasankarago...

22 Ağustos 2022

Bitexen hesabımda ikametgah belgemi yükledim kimlik fotoğrafımı yükledim ikametgah belgem hemen onaylanmasına rağmen kimlik Belki ben hemen onaylanmadığını fark ettim kimlik onaylanması arkadaşlarım da hızlı bir şekilde olduğu için bu şikayeti yazıyorum. Bitexen'e hemen yatırım yapabilmem için kimli...

21 Ağustos 2022

Bitexen kimlik onayı hala yapılmadı. Diğer borsalarda saniye içinde yapılırken bu kadar beklemesi gerçekten can sıkıcı adres onayı saniyeler içinde onaylanmıştı oysaki kayıt olduğum e-posta adresi n***********@gmail.com bu kadar bekletmeniz hiç iyi etki bırakmıyor üstünüzde

21 Ağustos 2022

Bitexen kimlik onayı hala yapılmadı. Diğer borsalarda saniyeler içinde yapılırken bu kadar bekletmesi gerekten can sıkıcı adres onayı saniyeler içinde onaylanmıştı bu kadar bekletmeniz hiç iyi bir etki bırakmıyor üstünüzde. Bir an önce onaylanmasını istiyorum

19 Ağustos 2022

Ben kimlik doğrulama yaptım fakat uzun süredir onay bekliyorum. Bu konuda en kısa sürede bir çözüm yapılmasını istiyorum ve çözümün en kısa sürede tarafımınca iletilmesini istiyorum. Uzun süredir bekliyorum. En kısa sürede bu hatanın giderilmesini talep ederim

16 Ağustos 2022

15.08.2022 tarihinde üye olduğum bitexen borsasında adres doğrulama çok geçmeden doğrulandığı halde kimlik doğrulama saatler geçmesine rağmen doğrulanmıyor. Yerli borsa diye tercih ettim ve kimlik doğrulanmadığı için para yatırma işlemini yapamıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?

• profile
1 Destekçi
16 Ağustos 2022

Merhabalar öncelikle bitexen kaydoldum 2 gündür kyc kyc onayı bekliyorum hala onaylanmadı çok yavaş ilerliyor. Fotoğrafı kabul etmedi tekrar çekip gönderdim hala bekliyorum. En kısa sürede onaylanmasını istiyorum. Bekle bekle sıkıldım artık şimdiden teşekkür ederim