Bitexen ile ilgili
  •   Çözüldü

Bitexen Kimlik Doğrulama Yapılamıyor

Kerim
Kerim 02 Mart 22:07

Bitexen doğrulama kimliğiniz, 'soğuk damga/hologram/imza eksik olması' sebebiyle kabul edilmemiştir. Hesap onay işleminizin tamamlanabilmesi için geçerli kimliğinizin ön ve arka yüzünün eksiksiz, tüm bilgilerin okunur olacağı şekilde eklenmesi gerekmektedir.

Bitexen02 Mart 22:15
Bitexen03 Mart 17:48
Bitexen03 Mart 20:03

3 hafta önce

Bitexen Kimlik Fotoğrafı Doğrulanmıyor

Her şeyi doğru düzgün yapıyorum fakat kaç gündür kimlik doğrulama hatası veriyor doğrulamıyor bunun çözülmesini istiyorum. Tek tek en düzgün şekilde girmeme rağmen kabul etmiyor. Kimliğim yeni, telefonum fotoğraf kalitesi üst düzey. Daha ne yapmam gerekli kimlik onayı için.

18 Nisan

Bitexen Onay Bekleniyor Hatası Davet Etme Ödülüm Gelmiyor

Hesap onayı bekleniyor. Davet ettiğim arkadaşlarım kimlik doğrulaması yapmasına rağmen benim davet etme ödülüm gelmedi ve hala hesap onayı bekleniyor. Sorunu var Bitexen yetkilileri lütfen yardımcı olun. Bir aydır böyle, sizden cevap bekliyorum.

13 Mart

Kimlik Onayı Bitexen Onaylamıyor

Her şeyi doğru düzgün yapıyorum fakat kaç gündür kimlik doğrulama hatası veriyor doğrulamıyor bunun çözülmesini istiyorum daha önce doğrulamıştım tekrar istiyor yani 75 TL vermemek için niye böyle yapıyorsunuz anlamıyorum bu sorunun çözülmesini istiyorum

10 Mart

Bitexen Hesaba Para Gelmedi

Bitexen'e kayıt oldum kimlik doğrulama ve gereken her şeyi yaptım en son hesabınız onaylandı diye yazdı hesap ayarlarında ama daha hesabıma para gelmedi. Daha benim ne yapmam gerekli ve ne zaman dönersiniz. Ayrıca ben Bitexen’i sevdim ama hesap onayı falan yapmam rağmen gelmedi.

04 Mart

Bitexen Kimlik Doğrulama İşlemi

Kimlik doğrulama yapılmıyor yaklaşık 1 haftadır deniyorum sırf 150 TL vermemek için onaylamıyorsunuz Bütün bilgilerimi aldınız onaylama yapmıyorsunuz güvenilir bir site olduğunu düşünmüyordum ama bu olaylardan dolayı kendi kalitenizi düşürüyorsunuz müşteri hizmetleri çağrı merkezi de yok