Bitexen Kimlik Doğrulama Sorunu

Merhaba Beyzanur Hanım, İlgili işleminiz işlem sıranız ve platformumuza gerçekleşen yoğun talep doğrultusunda gecikebilmektedir. Yaşamış olduğunuz gecikme için üzgün olduğumuzu belirtir, anlayışınız için teşekkür ederiz. Hesap Onay süreciniz üzerinde kontrollerimiz sağlanmış olup ilgili "kimlik onay" süreciniz yeniden aktif hale getirilmiştir. Kimlik onayınızın gerçekleşebilmesi adına kimlik belgenizin 4 köşesi görünecek formatta olması gerekmektedir. Ürün ve hizmetlerimiz hakkında her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi 7/24 [email protected] e-posta adresinden veya 09:00-18:00 saatleri arasında 08502550892 müşteri hizmetleri numaranızdan bizlere iletebilirsiniz. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi

Sorun çözüldü teşekkürler

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle platformumuza göstermiş olduğunuz ilginiz ve olumlu geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz hakkında her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi 7/24 [email protected] e-posta adresinden veya 09:00-18:00 saatleri arasında 08502550892 müşteri hizmetleri numaranızdan bizlere iletebilirsiniz. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi
Üç defadır kimlik fotoğrafı yüklüyorum fakat bir türlü onaylamıyor. Her şeyi doğru yaptığım halde lütfen bunu bir an önce çözün onaylansın artık hiçbir hata yok sürekli başa dönüyor defadır kimlik fotoğrafı yüklüyorum fakat bir türlü onaylamıyor her şeyi doğru yaptığım halde lütfen bunu bir an önce çözün.