Bitexen ile ilgili
  •   Çözüldü

Bitexen Kimlik Doğrulama Sorunu

Diyar
Diyar 28 Eylül 2022 12:36

Bitexen kimlik onayım ve adres onayım bir türlü kabul edilmiyor. Belgeleri yüklüyorum yüklüyorum bir süre onaylanması bekleniyor diyor sonra tekrar döküman yükleyin diyor. Diğer borsalar saniyeler içinde oluyorken bu kadar bekletmesi ve üstüne kaç 4 5 kere yine yaptım olmadı e posta adresim d***********@gmail.com yardımcı olur musunuz?

Bitexen Logo
Bitexen28 Eylül 2022 12:41
Bitexen Logo
Bitexen28 Eylül 2022 18:11

05 Ekim 2022

Bitexen Kimlik Doğrulama Bilgisi

Hemen hen bir aydır kaydını yapmışım daha kimliğim doğrulanmamış bu nasıl bir şey anlamadım ya kaç aydır bekliyorum. Yani bugün olacak diyorum bugün olacak diyorum olmuyor ama yardımcı olursanız çok memnun olurum. Borsayı takip edeemiyorum bakmıyorum bir şeye

02 Ekim 2022

Bitexen Kimlik Doğrulama Geç

Kimlik doğrulamam halen kabul edilmedi. Günlerdir beklemedeyim gerçekten sıkıcı bir hal almaya başladı. Başka borsalarda anında kabul edilen kimlikler bu borsada bayağıdır beni bekletiyor btxn hediyemi almak için beklemedeyim halen kimlik doğrulama işleminde yardımcı olmanızı rica ediyorum

19 Eylül 2022

Bitexen Kimliğim Doğrulanmıştır Yardımcı Olursanız Seviniriz

Bitexen kimlik onayı hala yapılmadı. Diğer borsalarda saniyeler içinde yapılırken bu kadar bekletmesi gerekten can sıkıcı adres onayı saniyeler içinde onaylanmıştı oysaki kayıt olduğum e-posta b***********@gmail.com bu kadar bekletmeniz hiç iyi bir etki

13 Eylül 2022

Bitexen Kimlik Onaylama Hata

Kimlik doğrulama işlemi hala yapılmadı. Uygulamayı kullanmam gerekiyor ancak hala onay gelmedi yardımcı olur. Musunuz çünkü başka borsaya geçeceğim biraz ilgilenin lütfen yaklasik1 ay oldu. Adres de doğrulandı ama kimlik onayı neden gelmiyor anlamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Bitexen Kimlik Onaylama Hata
01 Eylül 2022