Adres bilgilerim ve kimlik bilgilerimi yazmama rağmen hala onayım olmadı 2 3 saattir bekliyorum bir an önce onaylanması istiyorum. Lütfen neden bu kad...
Bitexen e üye oldum fakat bu sorun var adres doğrulaması kabul oldu fakat kimlik doğrulaması bir türlü kabul olmuyor. Nasıl yapacağım bir yardımcı olur. Musunuz 3 gündür bekliyorum. Bir an önce yatırım yapmak istiyorum ne zaman kabul olur. Bir bilgi verirseniz çok sevinirim. Biraz erkene alsanız art...
Bitexen kimlik onayı hâlâ yapılmadı. Diğer borsalarda saniyeler içinde yapılırken bu kadar bekletilmesi gerçekten can sıkıcı adres onayı saniyeler içinde onaylanmıştı oysaki kayıt olduğum e-posta u************@gmail.com bu kadar bekletmeniz hiç iyi bir etki bırakmıyor üstünüzde.
Bitexen uygulaması kimlik hala onaylanmış diğer borsalar saniyeler içinde yapılırken bu kadar bekletilmesi gerçekten can sıkıcı adres onayı saniyeler içinde onaylanmıştı oysaki kayıt olduğum e posta f**[email protected] bu kadar bekletilmesi üzerimizde hiç iyi bir etki bırakmıyor.
Bitexen üyeliği yaptım fakat 24 saatten fazladır kimlik onayı bekliyorum neden olmadığını anlayamadım bende faydalanmak istiyorum lütfen yardımcı olursanız çok makbule geçer e-posta e****************@gmail.com şimdiden çok teşekkür ederim saygılar sunarım
Bitexen üyeliği yaptım fakat 24 saatten fazladır kimlik onayı bekliyorum neden olmadığını anlayamadım bende faydalanmak istiyorum lütfen yardımcı olursanız çok makbule geçer e-posta r**************@gmail.com şimdiden çok teşekkür ederim saygılar sunarım
Talebime geri dönüş arz ediyorum.
Bitexen'e referans ile kaydoldum, adres onayım hemen saniyesinde onaylandı fakat Kimlik Onayı için gerçekten uzun bir süre bekledim. Bazı arkadaşlarımın hemen saniyesinde onayı gerçekleşti, yardım edebilir misiniz? İşlem yapamıyorum c***************@gmail.com
Başka uygulamalarda Normalde çok kısa sürmesi gereken kimlik onayı çok uzun sürdü ama adres onayı aynı dakika içinde oldu. Aradım müşteri hizmetlerini bizim yapacağımız bir şey yok dedi. İnşallah bu ay içinde olur çünkü bana bitexen lazım onun için açtım
Bitexen uygulamasında 48 saattir kimlik onayı olmuyor. Birkaç arkadaşımla aynı adımları yaptım. Aynı şekilde çektim kimliğimi ve arkadaşımda 5 dakika içinde onaylandı. Bu hatayı düzeltmenizi rica ediyorum. Ve ya tekrar kimlik çekme işlemini yapmak istiyorum.
Kimlik onayım hala yapılmadı yardımcı olur musunuz acaba? Sabahtır kimliğimin doğrulanmasını bekliyorum ama doğrulanmadı arkadaşımınki 5 dakika içerisinde onaylandı ama benimki 4 5 saattir onaylanmadı ve hala beklemekteyim yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba iyi günler geçen gün içerisinde Bitexen uygulamasını indirip kayıt oldum. Benden istenilen her şeyi yerine getirdim ama kimlik doğrulama işlemi 1 gündür onay bekliyor sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama sizden yardım bekliyorum. Düzeltirseniz sevinirim
Bitexen'e üye oldum ama saatlerdir kimlik doğrulamamı yapmıyor. Benden sonra birkaç arkadaşım üye oldu onların onaylandı, benim hala onaylanmıyor. Nedenini anlamış değilim. Bilgilerimi doğru girdim. Hala beklemedeyim. Saatler oldu ama dönüş alamıyorum. Lütfen ilgilenin
Kimlik doğrulama olmuyor adresi onayladım her şeyi yaptım bir tek kimlik kaldı oda olmuyor kimlik olmayıncada para yatıramıyorum bu mağduriyetimi çözerseniz sevinirim yardımcı olacak biri var mı acaba?
Bitexen Kimlik Doğrulama Olmuyor
Bitexen de açmış olduğum hesabımın kimlik onayı 1 gün geçmesine rağmen hala onaylanmadı. Arkadaşlarımın yapıp direkt onaylanması benim hala 5 dakikalık olayın bu kadar uzamasına bir türlü anlam veremedim Konunun hızlı bir şekilde çözülmesini istiyorum v**********@gmail.com adres hesabımın
Uzun zamandır bitexen kimlik onaylaması bekliyorum. Üstünden üç dört gün geçti ama hala onaylama gelmedi. Sebebi nedir ne zaman onaylama olur. Kimlik bilgilerini doğru yazıp kimliğin ön ve arka yüzünü net bir şekilde çekip gönderdim. Talebime geri dönüş arz ediyorum.