Bitexen ile ilgili
  •   Çözüldü

Bitexen Kimlik Bilgisi Onaylanmadı

Ayça
Ayça 24 Ağustos 2022 17:55

Bitexen saatlerdir kimlik onayını vermiyor. Yaklaşık 2 gündür kimlik onayı bekliyoruz, işlem yapacağız yapamıyoruz. Referans koduyla 3 arkadaşım kayıt oldu ama hala kimlik onay bekleniyor Diğer uygulamalarda bu işlem dakikalar sürmesine rağmen Bitexen bu konuda coğu insani mağdur ediyor, a***********@gmail.com mail adresim. Bu sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bitexen Logo
Bitexen06 Eylül 2022 01:23

25 Eylül 2022

Bitexen Kimlik Onayı

Ya kardeşim 2 aydır kimlik onayı beklermi yazıktır günahtır. Ben böyle kötü bir uygulama görmedim hiçbir ilgi alaka yok. Benim bütün bilgilerimi silin ben mesaj atmaktan bıktım siz bıkmadınız. Bir işlem bu kadar zor mu be kardeşim. Ne kadar uğraştırdınız. Serse**[email protected] Mail adresim lütfen artık...

• profile
1 Destekçi
04 Eylül 2022

Bitexen Kimlik Onayı Olmuyor

Bitexen'de e***@gmail.com mail adresimde kimlik onayı 8 gündür olmuyor ve işlem yapamıyor adres onayım geldi kimlik günlerdir bekliyor. Lütfen hemen çözer misiniz bu sorunu işlem yapamıyorum beklemekten yorulduk artık çok garip yani bu kadar.

03 Eylül 2022

Bitexen 10 Gündür Onaylanmayan Kyc

Bitexen kimlik onayı hala yapılmadı. Aradan 9 gün geçti. Diğer borsalarada işlemlere hemen dönüş yapılıyor ama benim 9 gün oldu hala geri dönüş yapılmadı. Mail adresim a*************@gmail.com lütfen en kısa zaman da dönüş yaparsınız sevinirim. Teşekkür ederim. İyi günler dilerim

31 Ağustos 2022

Bitexen Kimlik Onayı Gecikmesi

Bitexen firmasına s****@gmail.com mail adresi ile kayıt oldum. Fakat kimlik onayım oldukça gecikti birkaç gün oldu. Bu yüzden işlemleri tamamlayamıyorum. Onayın bir an önce verilmesini istiyorum. En kısa sürede sorunun çözülmesini talep ediyorum.

Bitexen Kimlik Onayı Gecikmesi
31 Ağustos 2022

Bitexen Kimlik Doğrulaması Gecikmesi

Yatırım yapmak istiyorum fakat kimlik doğrulamam onaylanmadığı için işlem yapamıyorum. Mail adresim h*************@gmail.com kimlik doğrulamam ve adres onayım gerçekleşirse yatırım yapabilecem lütfen bitexen çalışanları bu konuda bana yardımcı olsunlar

Bitexen Kimlik Doğrulaması Gecikmesi