Bitexen ile ilgili
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Bitexen Kimliğim Onaylanmadı Hala Bekliyorum

Mustafa 03 Ekim 2022 14:50

Bitexen kimlik onayı hala yapılmadı. Diğer borsalarda saniyeler içinde yapılırken bu kadar bekletmesi gerçekten can sıkıcı adres onayı saniyeler içinde onaylanmıştı oysaki kayıt olduğum e-posta m*****************@gmail.com bu kadar bekletmeniz hiç iyi bir etki bırakmıyor üstümüzde.

Bitexen03 Ekim 2022 17:08
Bitexen03 Ekim 2022 17:11
Bitexen03 Ekim 2022 18:22

05 Mart

Bitexen Kimlik Onayı!

Bitexen yaklaşık 1 haftadır hala kimliğim onaylamıyor. Bununla ilgili çözüm üretilmesini istiyorum geçerli bir çağrı merkezi destek vesaire bağlanabileceğim bir destek veya bir kişi de yok. Bu olay şirketinizi müşterileriniz bakımından gözden düşürebilir.

24 Şubat
Demhat'ın Teşekkür Mesajı
  • 24 Şubat 13:00

“İlginize teşekkür ederim çok kısa sürede ilgili birim sorun ortadan kaldırdı çok teşekkür ederim”

Bitexen Kimlik Onayında Problem Yaşıyorum!

Bitexen kimlik onaylanmasında istenilen şekilde doldurmama rağmen fotoğrafı gözükür şekilde iletmeme rağmen onay alamıyorum bu konuda yardımcı olunmas...

22 Şubat

Bitexen Kimlik Onayı Acil Yardim

E-posta adresini onayladım ancak bir türlü kimlik Onaylayamıyorum. Bende kayıt olup 150 TL nizden faydalanmak istiyorum ancak olmuyor sizden bu konu hakkında ilgilenmenizi istiyorum. Lütfen yardımcı olun. E-posta : m*********@gmail.com referans : 719564645

Bitexen Kimlik Onayı Acil Yardim
20 Şubat

Bitexen Kimlik Onayı Sorunu

Kimliğim onaylanmıyor Kimliğim onaylanmıyor Kimliğim onaylanmıyor Kimliğim onaylanmıyor Kimliğim onaylanmıyor Kimliğim onaylanmıyor Kimliğim onaylanmıyor Kimliğim onaylanmıyor Kimliğim onaylanmıyor Kimliğim onaylanmıyor Kimliğim onaylanmıyor Kimliğim