Bitexen İlk Kayıtla Ödeme Yapmıyor 150 Tl

Merhaba Değerli Kullanıcımız, Görüş, öneri ve şikayetlerinizi bize ilettiğiniz için çok teşekkür ederiz. İlettiğiniz şikayetleri süreçlerimizi iyileştirmek adına bir fırsat olarak görüyor ve müşteri deneyimini her zaman birinci önceliğimiz olarak en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. Gerekli kontrollerimiz sonucu platformumuza üyeliğiniz sırasında herhangi bir referans kodu ile üyelik yapmadığınız görüntülenmiştir. Bu bilgi doğrultusunda herhangi bir kazanımınız bulunmamaktadır. Bitexen Referans Programı kapsamında ödül kazanmak için 01.09.2022 tarihi itibari ile referans kodunuzu paylaşabilir, referans kodunuz ile üyelik yaptıran hesap onay adımlarını tamamlamış ve müşteri tanıma formunu doldurmuş her kullanıcı için 5 BTXN kazanabilirsiniz. Referans Veren Kullanıcı: Referansıyla üye olan her kullanıcı için 5 BTXN, Referansıyla üye olan her kullanıcının ödediği komisyonlardan %10 hediye Hızlı Al/Sat’ta yapacağı 1000 TL ve üzeri işlem tutarının binde 0,5'i hediye, Kendi işlemlerinden %5 komisyon iadesi Referans ile Üye Olan Kullanıcı: 5 BTXN Kendi işlemlerinden %5 komisyon iadesi Detaylı bilgiye iletmiş olduğumuz link üzerinden ulaşabilirsiniz. https://destek.bitexen.com/portal/tr/kb/articles/bitexen-referans-programi-katilim-kosullari-guncel Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi
Bitexen'e üye olduğumda 150 TL ilk kayıt ücreti alamadık bütün işlemleri yaptığım halde kayıt yaparken referans kodu yazıyor bunu ben nereden alacağım hakkında hiçbir ön bilgi kayıt yapacak kişiye belirtmemişler bende bundan dolayı referans kodu olmadan kayıt yaptım ve 150 TL'yi bu yüzden alamadığımı söylediler insanları çekiyorsunuz bari düzgün bir şekilde belirtin madem yararlanamayacağım hesabımın silinmesini talep ediyorum.