Bitexen ile ilgili
  •   Çözüldü

Bitexen Hoşgeldin Bonusu Sorunu

Hasan
Hasan 20 Şubat 19:25

Bitexen'e yeni üye olmama rağmen 5 btxn Bonus henüz hesabıma tanımlanmadı. Kimlik doğrulama adres doğrulama, telefon numarası doğrulaması vs hepsi onaylandı. Konuyla ilgili en kısa zamanda yardımlarınızı bekliyorum ve konunun çözümlenmesini istiyorum.

Bitexen20 Şubat 19:33
Bitexen21 Şubat 10:50
Bitexen21 Şubat 17:35

17 Eylül 2022

Bitexen Uygulaması Paramı Aktarmadı

Bitexen uygulamasına üyeyim paramın aktarılması gerekiyordu ama yazdığım IBAN numarasına herhangi bir para gelmemiş SMS de gelmiş olarak gözüküyor uygulamada da gelmiş olarak gözüküyor param askıda kaldı yazdığım ibana para gelmemiş bunun nedeni ne olabilir çözüm bekliyorum.

2 hafta önce
Ezgi'nin Teşekkür Mesajı
  • 1 hafta önce

“Sorunumu çözmem için adım adım benimle iletişimde olan ekibe çok teşekkür ederim. Saygın anlaşılır ve sabırla adım adım sorunumu çözüme kavuşturmuş olmanızdan son derece memnunum tekrar teşekkür ederim emeği geçen herkese”

Bitexen Giriş Yapamıyorum Telefon Numaram Değişti

Telefon numaram değişti Bitexen doğrulama kodumu alamıyorum sayfaya giriş yapamıyorum. E e-posta adresimle şifremi değiştirdim doğrulama koduyla giriş...

08 Nisan
Azat'ın Teşekkür Mesajı
  • 25 Nisan 09:02

“Teşekkür ederim”

Bitexen Kupa Hediyelerini Vermedi

Bitexen hesabımda Token yaktım kilitledim kupa verilecekti fakat halen bir sonuç yok çok uzun süredir bekliyorum. Talebim için çözüm arıyorum, aksi ta...

27 Şubat

Bitexen Telefon Doğrulama İşlemi

m**********@gmail.com hesabım vardı ve kapattım başka hesap açacaktım fakat oradaki telefon numaramı kullanamıyorum geçersiz veya daha önce kullanıldı gibisinden bir yazı çıkıyor çözümünü nasıl yaparız birr fikrim yok lütfen bu konuda yardımcı olunmasını istiyorum. Kolay gelsin

26 Şubat

Bitexen Hesabıma Para Yansımadı

Hesabım doğrulandı fakat hesabıma gelen para gözükmüyor referans numaram 428338630 gereğinin yapılmasını talep ediyorum dünden beri bununla uğraşıyorum çözüme ulaşılsın bütün vaktimi buna harcadım ve hesaba para gelmedi kimlik belgem her şey onay aldı neden böyle oldu anlamadım.