Bitexen ile ilgili
  •   Çözüldü

Bitexen Hesap Para Çekme Hatası

Hasan
Hasan 27 Ağustos 2022 11:29

Bitexen kayıt oldum kayıt olurken beni o kadar beklettiler kimlik doğrulama için ama genede kayıt olmayı basardım. Şimdi de paramı hesabımdan çekemiyorum destek ekibine ulaşın diyorlar telefonla aradım tam 1 saat sonra bağlandım. Bana sorumu 1 -2 saate halledeceğiz dediler ama 1 gün oldu hala çözülen bir şey yok. İlgilenmenizi rica ederim.

Bitexen Logo
Bitexen14 Eylül 2022 20:16

14 Ocak

Bitexen Emir İptali Gerçekleşmiyor

Bitexen market emri gerçekleşmedi ve kesinlikle iptal edemiyorum. Btxn/aksy paritesinde market emri verdim 1 saattir gerçekleşmiyor insanların parasına el koyuyorlar. Böyle şeylerin olabileceğini söylüyorlar bu borsa hariç hiçbir borsada başıma böyle bir şey gelmedi kesinlikle güvenilmez bir borsa n...

03 Ekim 2022

Bitexen Kimliğim Onaylanmıyor Aylardır Günlerdir Deniyorum

videoplayer-icon

Kimliğim onaylanmıyor saatlerdir günlerdir uğraşıyorum arkadaşlarımın hepsi onayladı ama benimki onlaylanmıyor adres onaylandı telefon onaylandı ama kimlik onaylanmıyor her şey doğru ama onaylanmıyor lütfen artık yardım edin. Belki aylar oldu. Uğraşıyorum lütfen yardım edin

31 Ağustos 2022

Bitexen Hesap Doğrulaması Yapamıyorum

Bitexen'e Üye Olup Doğrulama Yapmak İstedim 4 Gündür Hesap Doğrulanmadı Müşteri Hizmetlerini Aradığımda 59 uncu sıradan beri 1 saat telefonda Bekledim 3. Sıraya geldiğimde telefonumu suratıma kapattılar Hesabımın en kısa sürede doğrulanmasını istiyorum

31 Ağustos 2022

Bitexen Telefon No Güncelleyememe

Bitexen Dilekçe Göndermemden 43 Saat Geçmesine Rağmen Hâlâ Telefon Numaram güncellenmedi. Destek Ekibi Çalışmıyor Galiba En Geç 24 Saat dediler. Mağdur Durumda Bırakıyorlar Telefon Üzerinden Arama Gerçekleştirince 63. Cu Sıradasınız Diyor Gereğinin Yapılmasını Arz Ederim.

28 Ağustos 2022

Bitexen Hesap Doğrulama Sorunu

Merhaba bitexen hesabıma üye oldum e posta telefon bilgilerim doğrulandı fakat kimlik ve adres bilgilerim doğrulanmadı maalesef adres ve kimlik bilgim doğrulanmadığı için para yatıramıyorum işlem yapamıyorum. 3 4 saat oldu En kısa sürede konunun çözüme kavuşmasını istiyorum.