Bitexen ile ilgili
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Bitexen Hesap Onaylama Talebi

Mustafa 22 Şubat 15:30

Bitexen Hesabım uzun zaman geçmesine rağmen onaylanmadı diğer işlemler en kısa zamanda onaylanmasına rağmen selfie onayı için bekliyorum en kısa süre sizden yardım ve 150 Bitexen bonusumun hesabıma yatmasını bekliyorum yoksa hesabımın silinmesini istiyorum

Bitexen Logo
Bitexen22 Şubat 15:42
Bitexen Logo
Bitexen22 Şubat 17:37

21 Eylül 2022

Bitexen Selfie Onayının Yapılmaması

Bitexen e kayıt oldum. Bütün doğrulama işlemlerinde basari sağladık fakat sadece selfie olmadı ilgili makamlardan yardım talep ediyorum. Hesabım onaylandı ama selfie onaylanmadı onaylanması için üç-dört gün oldu bekliyorum ama herhangi bir dönüş olmadı halledilirse sevinirim

21 Eylül 2022

Bitexen Selfie Onayı Yapılmadı

Bitexen e kayıt oldum. Bütün doğrulama işlemlerinde basari sağladık fakat sadece selfie olmadı ilgili makamlardan yardım talep ediyorum. Hesabım onaylandı ama selfie onaylanmadı onaylanması için bir ayı aşkın bekliyorum ama herhangi bir dönüş olmadı halledilirse sevinirim

Bitexen Selfie Onayı Yapılmadı
02 Mart

Bitexen Haber Vermedin Tüm Parama El Koydu!

Merhaba Hesabımda ki para "Hesap operasyon / işletim bedeli" adı altında çekilen ücret ile tamamen yok olmuş durumda. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? Defelarca hesabımı onaylatma çalışsam da başaramadım ve sonrasında bıraktım. Uzun zamandır da ara ara piyasayı takip etmekteyim. Böyle bi...

Bitexen Haber Vermedin Tüm Parama El Koydu!
  • profile
1 Destekçi
Efe
26 Şubat

Bitexen 150 TL Yatmadı

Bitexen'e üye olup hesap onayını tamamlayınca 100 TL hesaba düşmesi gerekiyor fakat kimlik, adres doğrulamalarını da yapıp hesabımı onayladığımda para hesabıma düşmedi bir süredir bekliyorum. Herhangi bir para aktarması olmadı. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Referans kodum : 628531239

26 Şubat

Bitexen Onay Geldi Ama Hesabıma Para Geçmedi